Nadal je napravio "idealnog igrača"...

Evo kako on izgleda. . .  Drugi teniser sveta Rafael Nadal pokušao je da uzme od najboljih najbolje i sastavi igrača bez mane.

Tenis 05.10.2019 | 08:57
Nadal je napravio "idealnog igrača"...
Rafael Nadal tokom duge i uspešne karijere igrao je sa mnogo igrača. Veoma dobro zna vrline i mane većine tenisera na ATP turu.

Španac je pokušao da sastavi idelanog tenisera, tako što je od najboljih pokupio najbolje.

Evo kako bi on izgledao.

"Najbolji servis verovatno ima Ivo Karlović, najbolji forhend Rodžer Federer, ubitačan bekhend Novak Đoković, a o ima i najbolji ritern, a brzinu Gael Monfis. Kada je reč o mentalnoj snazi - tu smo Rodžer, Novak i ja", naveo je Nadal.

Španac, koji ima 33 godine, kaže da polako razmišlja i o životu nakon profesionalnog završetka karijere.

"Sada je najvažnije da budem zdrav i igram dobro. Razmišljam pozitivno i to me tera da igram najbolje, i da kada pobeđujem i gubim prihvatim to kao deo sporta. A kada dođe vreme da se povučem, ostaću blizu tenisa, kroz svoju tenisku akademiju na Majorki, koja mi je najvažnija".

On je dodao da ima još nekoliko poslova, ali i privatnih stvari koje ga okupiraju, ali koje su vrlo lične i o njima ne želi da govori.

"Nikada nisam brinuo o životu posle tenisa. Ima mnogo stvari u kojima uživam i mnogo ciljeva koje želim da postignem van tenisa", naveo je španski teniser, osvajač 19 grend slem titula.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar