Првотимац Челсија у проблему због - помфрита!

Менаџер "плаваца" изјавио је да је његов играч "показао наивност" и да професионалци морају да буду свјесни да опасност увијек вреба.

Фудбал 05.10.2019 | 08:38
Првотимац Челсија у проблему због - помфрита!
Рос Баркли (25) провео је слободан дан након побједе Челсија над Брајтоном у родном Ливерпулу, а у понедјељак су се друштвеним мрежама прошириле фотографије на којима репрезентативац Енглеске стоји поред такси возила и разговара са полицијом.

Испоставило се да није у питању никаква озбиљна ситуација, али врхунски фудбалер не би требало да дозволи да без потребе добија ту врсту публицитета.

Како су објавили енглески медији, Баркли је просуо храну унутар таксија, а након што је одбио да надокнади штету, таксиста је позвао полицију.

"Рос није починио никакав злочин, осим што је јео помфрит на задњем сједишту. Али, да прокоментаришем то мало озбиљније, било је наивно од њега да у сусрет утакмици Лиге шампиона изађе у ноћни провод. Једном професионалцу то не би смјело да се деси. Он је тога итекако свјестан и признао је да је погријешио. Иначе нисам имао никаквих проблема са њим. Добро тренира и жели да допринесе успјесима Челсија", изјавио је Френк Лампард.

Баркли, формално, није прекршио клупски правилник о понашању, јер се поменути инцидент десио више од 48 сати прије наредне утакмице.

Челси је у уторак одлетио за Француску, гдје вечерас од 21.00 игра утакмицу 2. кола Лиге шампиона против Лила.

"Оно што сви момци морају да ураде, у првом реду за њихово добро, јесте да се понашају како доликује и да буду свјесни опасности које их вребају иза сваког угла. И ја сам правио грешке док сам био играч. Вјерујем у њихов професионализам", додао је менаџер "плаваца".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар