Prvotimac Čelsija u problemu zbog - pomfrita!

Menadžer "plavaca" izjavio je da je njegov igrač "pokazao naivnost" i da profesionalci moraju da budu svjesni da opasnost uvijek vreba.

Fudbal 05.10.2019 | 08:38
Prvotimac Čelsija u problemu zbog - pomfrita!
Ros Barkli (25) proveo je slobodan dan nakon pobjede Čelsija nad Brajtonom u rodnom Liverpulu, a u ponedjeljak su se društvenim mrežama proširile fotografije na kojima reprezentativac Engleske stoji pored taksi vozila i razgovara sa policijom.

Ispostavilo se da nije u pitanju nikakva ozbiljna situacija, ali vrhunski fudbaler ne bi trebalo da dozvoli da bez potrebe dobija tu vrstu publiciteta.

Kako su objavili engleski mediji, Barkli je prosuo hranu unutar taksija, a nakon što je odbio da nadoknadi štetu, taksista je pozvao policiju.

"Ros nije počinio nikakav zločin, osim što je jeo pomfrit na zadnjem sjedištu. Ali, da prokomentarišem to malo ozbiljnije, bilo je naivno od njega da u susret utakmici Lige šampiona izađe u noćni provod. Jednom profesionalcu to ne bi smjelo da se desi. On je toga itekako svjestan i priznao je da je pogriješio. Inače nisam imao nikakvih problema sa njim. Dobro trenira i želi da doprinese uspjesima Čelsija", izjavio je Frenk Lampard.

Barkli, formalno, nije prekršio klupski pravilnik o ponašanju, jer se pomenuti incident desio više od 48 sati prije naredne utakmice.

Čelsi je u utorak odletio za Francusku, gdje večeras od 21.00 igra utakmicu 2. kola Lige šampiona protiv Lila.

"Ono što svi momci moraju da urade, u prvom redu za njihovo dobro, jeste da se ponašaju kako dolikuje i da budu svjesni opasnosti koje ih vrebaju iza svakog ugla. I ja sam pravio greške dok sam bio igrač. Vjerujem u njihov profesionalizam", dodao je menadžer "plavaca".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar