Вучелић: Саво, браво!

Партизан унапредио игру, а Сума доказао да је велики! Председник Партизана одао је признање шефу стручног штаба, оценивши да се након његовог доласка у марту много тога променило набоље.

Фудбал 02.10.2019 | 18:46
Вучелић: Саво, браво!
Фудбалере Партизана у четвртак од 16.50 часова по нашем времену очекује утакмица против Астане у оквиру 2. кола Лиге Европе.

Црно-бела експедиција је у далеки Казахстан стигла два дана пре меча, ради неопходне аклиматизације, а "вођа пута" био је председник клуба Милорад Вучелић, који је новинарима говорио о актуелном тренутку Партизана.

Вучелић је рекао да су после освајања "дупле круне" пре две године уследиле кризне ситуације, иако су освајани трофеји у Купу.

Сада се око Партизана поново шире оптимизам и добра енергија, а први човек црно-белих заслуге за то приписује првенствено тренеру Сави Милошевићу.

"Његовим доласком у марту почели смо да излазимо из невоље. Партизан је битно унапредио игру, сва појачања ангажована у том периоду показала су се као јако добра, као и рад стручног тима. Саво је оживео неке играче, попут Урошевића и Остојића, а наравно и Суму. Постао је значајан и показао да је велики фудбалер", рекао је Вучелић, а пренео "Спортски журнал".

Партизан не побеђује увек, што је фалинка нарочито у Суперлиги, где Црвена звезда киксира ретко, готово никако.

"Играмо добро, а резултати некад дођу, некад не. Неке утакмице су завршене нерешено, а нису морале. Али, фудбал је леп, допадљив, атрактиван, имате Сумине голове - мала ремек дела. Публика се делимично вратила", подвукао је он.

На старту такмичења у Лиги Европе црно-бели су пропустили идеалну шансу да са играчем више савладају АЗ Алкмар (2:2). Да би остали у трци за неким од прва два места, не смеју да изгубе у Астани пред двомеч са Манчестер јунајтедом.

"Астана је велики клуб. Играће се на вештачкој трави, што им иде у прилог. Ми из 'михољског лета' стижемо на нула степени. Међутим, верујем да ћемо да прикажемо добру игру и да победимо... Надам се победи, али био бих задовољан и бодом".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар