Vučelić: Savo, bravo!

Partizan unapredio igru, a Suma dokazao da je veliki! Predsednik Partizana odao je priznanje šefu stručnog štaba, ocenivši da se nakon njegovog dolaska u martu mnogo toga promenilo nabolje.

Fudbal 02.10.2019 | 18:46
Vučelić: Savo, bravo!
Fudbalere Partizana u četvrtak od 16.50 časova po našem vremenu očekuje utakmica protiv Astane u okviru 2. kola Lige Evrope.

Crno-bela ekspedicija je u daleki Kazahstan stigla dva dana pre meča, radi neophodne aklimatizacije, a "vođa puta" bio je predsednik kluba Milorad Vučelić, koji je novinarima govorio o aktuelnom trenutku Partizana.

Vučelić je rekao da su posle osvajanja "duple krune" pre dve godine usledile krizne situacije, iako su osvajani trofeji u Kupu.

Sada se oko Partizana ponovo šire optimizam i dobra energija, a prvi čovek crno-belih zasluge za to pripisuje prvenstveno treneru Savi Miloševiću.

"Njegovim dolaskom u martu počeli smo da izlazimo iz nevolje. Partizan je bitno unapredio igru, sva pojačanja angažovana u tom periodu pokazala su se kao jako dobra, kao i rad stručnog tima. Savo je oživeo neke igrače, poput Uroševića i Ostojića, a naravno i Sumu. Postao je značajan i pokazao da je veliki fudbaler", rekao je Vučelić, a preneo "Sportski žurnal".

Partizan ne pobeđuje uvek, što je falinka naročito u Superligi, gde Crvena zvezda kiksira retko, gotovo nikako.

"Igramo dobro, a rezultati nekad dođu, nekad ne. Neke utakmice su završene nerešeno, a nisu morale. Ali, fudbal je lep, dopadljiv, atraktivan, imate Sumine golove - mala remek dela. Publika se delimično vratila", podvukao je on.

Na startu takmičenja u Ligi Evrope crno-beli su propustili idealnu šansu da sa igračem više savladaju AZ Alkmar (2:2). Da bi ostali u trci za nekim od prva dva mesta, ne smeju da izgube u Astani pred dvomeč sa Mančester junajtedom.

"Astana je veliki klub. Igraće se na veštačkoj travi, što im ide u prilog. Mi iz 'miholjskog leta' stižemo na nula stepeni. Međutim, verujem da ćemo da prikažemo dobru igru i da pobedimo... Nadam se pobedi, ali bio bih zadovoljan i bodom".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar