ЛШ - Дегенек: Са Тотенхемом 11 на 11!

Немојте да нас “каналите”!  “Никоме не прија да прочита како не заслужује да носи дрес Звезде”, тврди штопер црвено-белих.

Фудбал 02.10.2019 | 11:10
ЛШ - Дегенек: Са Тотенхемом 11 на 11!
Блистају сви фудбалери Црвене звезде, блиста и Милош Дегенек после великог преокрета и тријумфа над Олимпијакосом на Маракани у другом колу Лиге шампиона. Аустралијски репрезентативац каже да је пресудила боља игра Београђана у другом полувремену.

"Играли смо добро друго наставку, мало смо били у грчу у првом делу, мало је било лошије расположење. Победили смо и даље се питамо о свему. Играли смо добро, честитао бих стрелцима на головима, Марину на асистенцијама. Шеф је направио праве измене у другом полувремену", оценио је Дегенек. 

Заостатак на полувремену није их изненадио? 

"То је нормално у фудбалу, некада губиш, некада водиш... Комуницирали смо између себе и потом играли много боље. Рекао сам у свлачионици, волео бих да се сада завршила групна фаза. Ово нам је показало где стојимо и да смо у ситуацији да одлучујемо сами о себи."

Тотенхем је изгубио 2:7 од Бајерна?

"Изненађен сам. Очекивао сам 2:1 за Тотенхем. Вероватно би било боље да играмо прво код куће против њих, али немамо шта да се плашимо, игра се 11 на 11."

Две победе у Лиги шампиона у две сезоне му сигурно импонују. 

"Диже нам се самопоуздање, заслужујемо да будемо овде где јесмо. Показали смо да можемо и да постигнемо гол и победимо."

Слабији период је изгледа дефинитивно иза екипе?

"Није био слабији период, изгубио си у првенству, па си изгубио. Није битно да ли је дерби или нека друга утакмица. Има још два дербија, победићемо, узећемо и титулу."

На крају Звездин штопер се обратио и представницима медија. 

"Не схватате и да смо ми од крви и меса, нико не жели да игуби. Нисмо ми роботи, немојте одмах да нас 'каналите', јер ни ми вас не 'каналимо'. Молио бих и вас да будете позитивни, јер никоме не прија да прочита како не заслужује да носи дрес Звезде, закључио је Милош Дегенек.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар