LŠ - Degenek: Sa Totenhemom 11 na 11!

Nemojte da nas “kanalite”!  “Nikome ne prija da pročita kako ne zaslužuje da nosi dres Zvezde”, tvrdi štoper crveno-belih.

Fudbal 02.10.2019 | 11:10
LŠ - Degenek: Sa Totenhemom 11 na 11!
Blistaju svi fudbaleri Crvene zvezde, blista i Miloš Degenek posle velikog preokreta i trijumfa nad Olimpijakosom na Marakani u drugom kolu Lige šampiona. Australijski reprezentativac kaže da je presudila bolja igra Beograđana u drugom poluvremenu.

"Igrali smo dobro drugo nastavku, malo smo bili u grču u prvom delu, malo je bilo lošije raspoloženje. Pobedili smo i dalje se pitamo o svemu. Igrali smo dobro, čestitao bih strelcima na golovima, Marinu na asistencijama. Šef je napravio prave izmene u drugom poluvremenu", ocenio je Degenek. 

Zaostatak na poluvremenu nije ih iznenadio? 

"To je normalno u fudbalu, nekada gubiš, nekada vodiš... Komunicirali smo između sebe i potom igrali mnogo bolje. Rekao sam u svlačionici, voleo bih da se sada završila grupna faza. Ovo nam je pokazalo gde stojimo i da smo u situaciji da odlučujemo sami o sebi."

Totenhem je izgubio 2:7 od Bajerna?

"Iznenađen sam. Očekivao sam 2:1 za Totenhem. Verovatno bi bilo bolje da igramo prvo kod kuće protiv njih, ali nemamo šta da se plašimo, igra se 11 na 11."

Dve pobede u Ligi šampiona u dve sezone mu sigurno imponuju. 

"Diže nam se samopouzdanje, zaslužujemo da budemo ovde gde jesmo. Pokazali smo da možemo i da postignemo gol i pobedimo."

Slabiji period je izgleda definitivno iza ekipe?

"Nije bio slabiji period, izgubio si u prvenstvu, pa si izgubio. Nije bitno da li je derbi ili neka druga utakmica. Ima još dva derbija, pobedićemo, uzećemo i titulu."

Na kraju Zvezdin štoper se obratio i predstavnicima medija. 

"Ne shvatate i da smo mi od krvi i mesa, niko ne želi da igubi. Nismo mi roboti, nemojte odmah da nas 'kanalite', jer ni mi vas ne 'kanalimo'. Molio bih i vas da budete pozitivni, jer nikome ne prija da pročita kako ne zaslužuje da nosi dres Zvezde, zaključio je Miloš Degenek.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar