Марин: Ово Лига шампиона још није доживела!

Сад идемо Тотенхему! Капитен Црвене звезде је био пун утисака после победе над Олимпијакосом и преокрета до којег је његов тим дошао.

Фудбал 02.10.2019 | 08:00
Марин: Ово Лига шампиона још није доживела!
Марко Марин је био један од кључних играча за тријумф Звезде против шампиона Грчке, а после утакмице капитен црвено-белих је јасно ставио до знања да ће се ово вече памтити.

"Ово Лига шампиона још није доживела! Да дође страна екипа и да је овако дочекају. Фантастична атмосфера. Видели смо у првом полувремену да можемо да играмо, били смо у грчу и примили глуп гол, али видели сте у другом делу да се екипа фантастично борила и освојила три бода", рекао је Марин који није желео да говори много о томе што је Звезда сада на другом месту групе Б.

"Друго је коло, имамо још шест кола. То сад ништа не значи. Идемо сад на гостовање Тотенхему, да видимо шта ће тамо да буде", јасан је Марин.

Немања Милуновић је постигао гол којим је Црвена звезда стигла до преокрета у финишу утакмице, а дефанзивац је имао проблема да опише колико му је тај тренутак значио.

"Како да опишем, врхунски осећај, на пуној Маракани постићи гол за преокрет. После мене и тај Боаћијев гол... Честитао бих момцима на карактеру после 0:1 и глупо примљеног гола показали смо карактер и хвала навијачима за подршку", рекао је.

На питање шта је било кључно да Звезда преокрене у другом полувремену, Милуновић је истакао заједништво и квалитет тима.

"Осетили смо у првом делу да можемо. Примили смо гол из своје грешке, доста је променио црвени картон, али мислим да смо у већем делу првог дела контролисали лопту, фалио је пас. Знали смо да је потребно да померимо линију унапред, да стиснемо противника, преузели смо иницијативу и заслужено победили."

Ипак, ни он не жели да ствара додатни притисак свом тиму, сада када се на табели налазе на позицији која води у осмину финала.

"Врхунски је осећај сад. Идемо од утакмице до утакмице, видите резултат у Лондону, све је могуће. Битно је да се спремимо за Напредак", закључио је Милуновић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар