Marin: Ovo Liga šampiona još nije doživela!

Sad idemo Totenhemu! Kapiten Crvene zvezde je bio pun utisaka posle pobede nad Olimpijakosom i preokreta do kojeg je njegov tim došao.

Fudbal 02.10.2019 | 08:00
Marin: Ovo Liga šampiona još nije doživela!
Marko Marin je bio jedan od ključnih igrača za trijumf Zvezde protiv šampiona Grčke, a posle utakmice kapiten crveno-belih je jasno stavio do znanja da će se ovo veče pamtiti.

"Ovo Liga šampiona još nije doživela! Da dođe strana ekipa i da je ovako dočekaju. Fantastična atmosfera. Videli smo u prvom poluvremenu da možemo da igramo, bili smo u grču i primili glup gol, ali videli ste u drugom delu da se ekipa fantastično borila i osvojila tri boda", rekao je Marin koji nije želeo da govori mnogo o tome što je Zvezda sada na drugom mestu grupe B.

"Drugo je kolo, imamo još šest kola. To sad ništa ne znači. Idemo sad na gostovanje Totenhemu, da vidimo šta će tamo da bude", jasan je Marin.

Nemanja Milunović je postigao gol kojim je Crvena zvezda stigla do preokreta u finišu utakmice, a defanzivac je imao problema da opiše koliko mu je taj trenutak značio.

"Kako da opišem, vrhunski osećaj, na punoj Marakani postići gol za preokret. Posle mene i taj Boaćijev gol... Čestitao bih momcima na karakteru posle 0:1 i glupo primljenog gola pokazali smo karakter i hvala navijačima za podršku", rekao je.

Na pitanje šta je bilo ključno da Zvezda preokrene u drugom poluvremenu, Milunović je istakao zajedništvo i kvalitet tima.

"Osetili smo u prvom delu da možemo. Primili smo gol iz svoje greške, dosta je promenio crveni karton, ali mislim da smo u većem delu prvog dela kontrolisali loptu, falio je pas. Znali smo da je potrebno da pomerimo liniju unapred, da stisnemo protivnika, preuzeli smo inicijativu i zasluženo pobedili."

Ipak, ni on ne želi da stvara dodatni pritisak svom timu, sada kada se na tabeli nalaze na poziciji koja vodi u osminu finala.

"Vrhunski je osećaj sad. Idemo od utakmice do utakmice, vidite rezultat u Londonu, sve je moguće. Bitno je da se spremimo za Napredak", zaključio je Milunović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar