Бојан Кркић: Осјећам да сам успио у фудбалу!

А има и савете за Фатија, Винисијуса и Жоао Феликса. . .

Фудбал 05.10.2019 | 14:58
Бојан Кркић: Осјећам да сам успио у фудбалу!
Јасно је као дан да је Бојан Кркић један од фудбалера који није искористио сав потенцијал који је имао. После бриљантно изучене академије Барселоне, "вукао" се по белом свету од Милана, преко Роме и Стоука и све до канадског Монтреала, не успевши никада да оправда очекивања.

Ако му је нека утеха, нападач српског порекла и син некадашњег аса ОФК Београда истог имена и презимена, има богато искуство и могућност да саветује младе звезде које долазе да се не заносе хајпом који их свакодневно окружује.

"Мој савет Ансу Фатију, Винсиијусу Жуниору и Жоао Феликсу је да се опусте и уживају у фудбалу. Да се не заносе хајпом који се створио око њих, већ да се окруже добрим пријатељима и породицом. То је најважније", рекао је Кркић за Радио Марку.

Иако некадашњем репрезентативцу Шпаније каријера није кренула у очекиваном смеру, он каже да је задовољан како је прошао.

"Не знам који су то параметри којима се мери успех или неуспех код људи. Верујем да је свако свестан величине сопственог успеха и да је заслужан за њега, а ја се осећам као да сам успео у фудбалу. И то доста. Уживам, нисам дуго био овако срећан, али мислим да ми се у Монтреалу посрећило", истакао је Кркић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар