Bojan Krkić: Osjećam da sam uspio u fudbalu!

A ima i savete za Fatija, Vinisijusa i Žoao Feliksa. . .

Fudbal 05.10.2019 | 14:58
Bojan Krkić: Osjećam da sam uspio u fudbalu!
Jasno je kao dan da je Bojan Krkić jedan od fudbalera koji nije iskoristio sav potencijal koji je imao. Posle briljantno izučene akademije Barselone, "vukao" se po belom svetu od Milana, preko Rome i Stouka i sve do kanadskog Montreala, ne uspevši nikada da opravda očekivanja.

Ako mu je neka uteha, napadač srpskog porekla i sin nekadašnjeg asa OFK Beograda istog imena i prezimena, ima bogato iskustvo i mogućnost da savetuje mlade zvezde koje dolaze da se ne zanose hajpom koji ih svakodnevno okružuje.

"Moj savet Ansu Fatiju, Vinsiijusu Žunioru i Žoao Feliksu je da se opuste i uživaju u fudbalu. Da se ne zanose hajpom koji se stvorio oko njih, već da se okruže dobrim prijateljima i porodicom. To je najvažnije", rekao je Krkić za Radio Marku.

Iako nekadašnjem reprezentativcu Španije karijera nije krenula u očekivanom smeru, on kaže da je zadovoljan kako je prošao.

"Ne znam koji su to parametri kojima se meri uspeh ili neuspeh kod ljudi. Verujem da je svako svestan veličine sopstvenog uspeha i da je zaslužan za njega, a ja se osećam kao da sam uspeo u fudbalu. I to dosta. Uživam, nisam dugo bio ovako srećan, ali mislim da mi se u Montrealu posrećilo", istakao je Krkić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar