Терзић причао Грцима: Нама побједа, браћи титула у Грчкој!

„Олимпијакос има можда и најјачи тим у последњих 10 година“, поручио генерални директор црвено-белих.

Фудбал 01.10.2019 | 13:42
Терзић причао Грцима: Нама побједа, браћи титула у Грчкој!
Црвена звезда вечерас игра за наставак сна о европском пролећу, као и 2.200.000 евра колико износи награда УЕФА за евентуалну победу. Навијачи могу да распирују пријатељство и братство, али на терену попуста бити неће.

То је порука генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића уочи вечерашњег окршаја са Олимпијакосом.

„Искрено се радујем предстојећем мечу између Звезде и Олимпијакоса. То ће бити сусрет два братска клуба. То ће бити шанса да наше братске односе подигнемо на јос виши ниво. Односи два клуба су дубоки и значајни, они су почели пре више од три деценије. Пријатељство је утемељено на повезаности између наша два народа и два највећа клуба из обе земље који носе исте боје и имају слична размишљања и логично је да се повежу“, рекао је Звездан Терзић.

Он је додао да је у сјајним односима са газдом клуба из Пиреја, иако су током лета водили велику битку за потпис Аргентинца Матеа Гарсије.

„Односи руководства наша два клуба су пријатељски, а моји лични односи са председником Маринакисом и више од тога. Када је реч о самом мечу, обе екипе играју за бодове, значајна финансијска средства и славу у Лиги шампиона. Треба очекивати да ће играчи оба тима дати максимум да би изборили најбољи резултат за свој тим и да однос између клубова неће зауставити играче да играју што боље да би изашли као победници“.

Нахвалио је Терзић Олимпијакос.

„Олимпијакос је формирао добар тим, можда најбољи у последњих 10 година. Црвена звезда исто тако има одличан тим. Ми желимо да победимо на терену, а Олимпијакосу желимо да буде шампион грчког фудбала и да редовно игра у Лиги шампиона. Биће ово сигурно један велики спектакл. Без обзира на крајњи резултат ових утакмица, братство између два клуба ће наставити да живи јос јаче“, додао је Терзић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар