Terzić pričao Grcima: Nama pobjeda, braći titula u Grčkoj!

„Olimpijakos ima možda i najjači tim u poslednjih 10 godina“, poručio generalni direktor crveno-belih.

Fudbal 01.10.2019 | 13:42
Terzić pričao Grcima: Nama pobjeda, braći titula u Grčkoj!
Crvena zvezda večeras igra za nastavak sna o evropskom proleću, kao i 2.200.000 evra koliko iznosi nagrada UEFA za eventualnu pobedu. Navijači mogu da raspiruju prijateljstvo i bratstvo, ali na terenu popusta biti neće.

To je poruka generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića uoči večerašnjeg okršaja sa Olimpijakosom.

„Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba. To će biti šansa da naše bratske odnose podignemo na jos viši nivo. Odnosi dva kluba su duboki i značajni, oni su počeli pre više od tri decenije. Prijateljstvo je utemeljeno na povezanosti između naša dva naroda i dva najveća kluba iz obe zemlje koji nose iste boje i imaju slična razmišljanja i logično je da se povežu“, rekao je Zvezdan Terzić.

On je dodao da je u sjajnim odnosima sa gazdom kluba iz Pireja, iako su tokom leta vodili veliku bitku za potpis Argentinca Matea Garsije.

„Odnosi rukovodstva naša dva kluba su prijateljski, a moji lični odnosi sa predsednikom Marinakisom i više od toga. Kada je reč o samom meču, obe ekipe igraju za bodove, značajna finansijska sredstva i slavu u Ligi šampiona. Treba očekivati da će igrači oba tima dati maksimum da bi izborili najbolji rezultat za svoj tim i da odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje da bi izašli kao pobednici“.

Nahvalio je Terzić Olimpijakos.

„Olimpijakos je formirao dobar tim, možda najbolji u poslednjih 10 godina. Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Mi želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu želimo da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno jedan veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba će nastaviti da živi jos jače“, dodao je Terzić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar