Враћају се најгоре ноћне море за Хамеса!

Зидан га похвалио након Левантеа, а онда га поново склонио из тима!

Фудбал 02.10.2019 | 14:20
Враћају се најгоре ноћне море за Хамеса!
Таман након што је деловало да је поново постао важан играч за Реал Мадрид, Хамес Родригез је испао из тима. Повреда листа, због које је пропустио утакмицу са Виљареалом, не може да буде изговор, с обзиром да је потом одиграо цео меч против Левантеа, па 76 минута против Севиље, а онда су уследиле су две шансе "на кашичицу" против Осасуне и Атлетико Мадрида. Након свега тога изостављен је са списка кандидата за меч са Брижом.

Предност су добили Иско и Модрић, чији је повратак Зидан нестрпљиво чекао, како би комплетирао тим за ову сезону. Остаје нејасно због чега је Зидан поново скрајнуо Колумбијца, када га је после утакмице са Левантеом хвалио на сва звона.
"Показао је да је веома добар играч, они има много квалитета, на терену је деловао агресивно, био је много уморан, али драго ми ње због њега", поручио је тада Зидан.

Хамес је између те утакмице и окршаја са Севиљом, где је био један од најбољих на терену у дресу Краљевског клуба, одиграо и меч са Пари Сен Жерменом. Ипак, након меча са Севиљом више није имао место у стартној постави. Због чега, то само зна Зидан.

Верује се да Француз покушава у што већој мери да прошири ротацију, с обзиром да је јасно да Реал очекује можда и најнапорнија сезона у протеклих неколико година. Ипак, то што га нема на листи играча за Лигу шампиона је посебно изненађење.

Колумбијац би тек могао да буде у проблемима, с обзиром да Марка пише да је у овом тренутку тек шести везиста Реала. Пре њега су очигледно Модрић, Иско, Крос, Валверде и Браим Дијаз. Остаје да се види какав ће бити даљи статус Колумбијца, али је одавно постало јасно да Зидан из њега не успева да извуче онај потенцијал због којег је доведен 2014. године из Монака за обештећење од 75.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар