Vraćaju se najgore noćne more za Hamesa!

Zidan ga pohvalio nakon Levantea, a onda ga ponovo sklonio iz tima!

Fudbal 02.10.2019 | 14:20
Vraćaju se najgore noćne more za Hamesa!
Taman nakon što je delovalo da je ponovo postao važan igrač za Real Madrid, Hames Rodrigez je ispao iz tima. Povreda lista, zbog koje je propustio utakmicu sa Viljarealom, ne može da bude izgovor, s obzirom da je potom odigrao ceo meč protiv Levantea, pa 76 minuta protiv Sevilje, a onda su usledile su dve šanse "na kašičicu" protiv Osasune i Atletiko Madrida. Nakon svega toga izostavljen je sa spiska kandidata za meč sa Brižom.

Prednost su dobili Isko i Modrić, čiji je povratak Zidan nestrpljivo čekao, kako bi kompletirao tim za ovu sezonu. Ostaje nejasno zbog čega je Zidan ponovo skrajnuo Kolumbijca, kada ga je posle utakmice sa Levanteom hvalio na sva zvona.
"Pokazao je da je veoma dobar igrač, oni ima mnogo kvaliteta, na terenu je delovao agresivno, bio je mnogo umoran, ali drago mi nje zbog njega", poručio je tada Zidan.

Hames je između te utakmice i okršaja sa Seviljom, gde je bio jedan od najboljih na terenu u dresu Kraljevskog kluba, odigrao i meč sa Pari Sen Žermenom. Ipak, nakon meča sa Seviljom više nije imao mesto u startnoj postavi. Zbog čega, to samo zna Zidan.

Veruje se da Francuz pokušava u što većoj meri da proširi rotaciju, s obzirom da je jasno da Real očekuje možda i najnapornija sezona u proteklih nekoliko godina. Ipak, to što ga nema na listi igrača za Ligu šampiona je posebno iznenađenje.

Kolumbijac bi tek mogao da bude u problemima, s obzirom da Marka piše da je u ovom trenutku tek šesti vezista Reala. Pre njega su očigledno Modrić, Isko, Kros, Valverde i Braim Dijaz. Ostaje da se vidi kakav će biti dalji status Kolumbijca, ali je odavno postalo jasno da Zidan iz njega ne uspeva da izvuče onaj potencijal zbog kojeg je doveden 2014. godine iz Monaka za obeštećenje od 75.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar