Сари о фаворитима у ЛШ: Италијани НЕ, Енглези ДА!

"Тренутно је тешко рећи да италијански могу бити фаворити у Лиги шампиона, за мене су то енглеске екипе", истакао тренер Јувентуса.

Фудбал 01.10.2019 | 18:08
Сари о фаворитима у ЛШ: Италијани НЕ, Енглези ДА!
Тренер Јувентуса Маурицио Сари уочи сутрашње утакмице против Бајер Леверкузена у Лиги шампиона поручио је да његовим играчима сигурно неће бити нимало лако јер њемачка екипа тренутно игра одлично.

"Стара дама" је у првом колу ремизирала с Атлетиком у Мадриду те стога мора побиједити Бајер Леверкузен, а меч с Нијемцима долази само неколико дана прије великог дербија с Интером.

"Не можемо себи приуштити да сада нешто превише мислимо о Интеру. Морамо се фокусирати на Бајер, а он је само бод од Бајерна у Њемачкој, у једној од сигурно најјачих лига. Биће веома тешко, тако да би било погрешно размишљати о нечему шта ће бити након те утакмице", рекао је Сари у обраћању новинарима у Торину.

Истакао је да је сада једини циљ Јувентуса пласман у наредну фазу Лиге шампиона.

"Након тога ћемо видјети. Морамо бити безбрижни када излазимо на терен. Лига шампиона никако не смије постати опсесија. Тренутно је тешко речи да италијански тимови могу да буду фаворити у Лиги шампиона, за мене су то енглеске екипе због очигледних разлога", казао је Сари.

"Лига шампиона је заиста врх за играче и тренера, али истовремено требали би и уживати", додао је.

Утакмица Јувентуса и Бајер Леверкууена на програму је у уторак у 21 час.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар