Sari o favoritima u LŠ: Italijani NE, Englezi DA!

"Trenutno je teško reći da italijanski mogu biti favoriti u Ligi šampiona, za mene su to engleske ekipe", istakao trener Juventusa.

Fudbal 01.10.2019 | 18:08
Sari o favoritima u LŠ: Italijani NE, Englezi DA!
Trener Juventusa Mauricio Sari uoči sutrašnje utakmice protiv Bajer Leverkuzena u Ligi šampiona poručio je da njegovim igračima sigurno neće biti nimalo lako jer njemačka ekipa trenutno igra odlično.

"Stara dama" je u prvom kolu remizirala s Atletikom u Madridu te stoga mora pobijediti Bajer Leverkuzen, a meč s Nijemcima dolazi samo nekoliko dana prije velikog derbija s Interom.

"Ne možemo sebi priuštiti da sada nešto previše mislimo o Interu. Moramo se fokusirati na Bajer, a on je samo bod od Bajerna u Njemačkoj, u jednoj od sigurno najjačih liga. Biće veoma teško, tako da bi bilo pogrešno razmišljati o nečemu šta će biti nakon te utakmice", rekao je Sari u obraćanju novinarima u Torinu.

Istakao je da je sada jedini cilj Juventusa plasman u narednu fazu Lige šampiona.

"Nakon toga ćemo vidjeti. Moramo biti bezbrižni kada izlazimo na teren. Liga šampiona nikako ne smije postati opsesija. Trenutno je teško reči da italijanski timovi mogu da budu favoriti u Ligi šampiona, za mene su to engleske ekipe zbog očiglednih razloga", kazao je Sari.

"Liga šampiona je zaista vrh za igrače i trenera, ali istovremeno trebali bi i uživati", dodao je.

Utakmica Juventusa i Bajer Leverkuuena na programu je u utorak u 21 čas.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar