ЛШ: Гобељић упозорава саиграче!

Концентрисано, да не буде као мени у Минхену! Десни бек црвено-белих пред дуел са Олимпијакосом подсетио на своју грешку против Бајерна, коју је казнио Роберт Левандовски.

Фудбал 01.10.2019 | 10:32
ЛШ: Гобељић упозорава саиграче!
Тежак посао имаће Марко Гобељић у уторак увече да заустави крило Олимпијакоса, Даниела Поденсеа, али како другачије да буде у Лиги шампиона. 

Осетио је 27-годишњи Краљевчанин како је играти против најбољих прошле сезоне у дуелима са Наполијем, Ливерпулом и Пари Сен Жерменом. Уписао је чак и погодак славном Ђанлуиђију Буфону, али нови циклус није добро почео. 

Имао је Гобељић кикс у Минхену, који је Роберт Левандовски искористио за други погодак Бајерна у победи 3:0. 

Заправо, сва три гола Бавараца били су плод непажње Звездиних играча, о чему су на конференцији за новинаре пред дуел са Олимпијакосом говорили тренер Владан Милојевић и управо Гобељић.

"Учимо из грешака и научили смо много тога из дуела у Минхену. Ниједне секунде не сме да дође до пада концентрације. Онда се деси као мени у Минхену. У нашој лиги то не долази до изражаја, али у Лиги шампиона се свака ситница скупо плаћа, што се мени десило", искрен је Звездин "универзалац", који ове сезоне, ипак, игра искључиво десног бека.

Дуел са Олимпијакосом је у уторак од 21.00 на стадиону "Рајко Митић", а биће специфичан због пријатељских односа навијача Звезде и гостију из Атине. 

Гобељић истиче да то не би смело да утиче на екипу.

"Не би требало да обраћамо пажњу на трибине и навијаче. Атмосфера ће бити новина на "Маракани", али на нама је да играмо... Радујем се утакмици у Лиги шампиона, чека нас веома добар противник. Играју веома добро, боље него прошле године. Од фебруара или марта нису изгубили. На нама је да покажемо да заслужујемо место у Лиги шампиона".

Гобељић се поново нашао на списку селектора репрезентације Србије, Љубише Тумбаковића, за утакмице против Парагваја и Литваније у октобру. али каже да у овом тренутку не размишља о томе.

"Велика је част носити дрес репрезентације, о томе маштам цео живот, али моје мисли су тренутно усмерене само на Олимпијакос и у овом тренутку само размишљам о тој утакмици".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар