LŠ: Gobeljić upozorava saigrače!

Koncentrisano, da ne bude kao meni u Minhenu! Desni bek crveno-belih pred duel sa Olimpijakosom podsetio na svoju grešku protiv Bajerna, koju je kaznio Robert Levandovski.

Fudbal 01.10.2019 | 10:32
LŠ: Gobeljić upozorava saigrače!
Težak posao imaće Marko Gobeljić u utorak uveče da zaustavi krilo Olimpijakosa, Daniela Podensea, ali kako drugačije da bude u Ligi šampiona. 

Osetio je 27-godišnji Kraljevčanin kako je igrati protiv najboljih prošle sezone u duelima sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom. Upisao je čak i pogodak slavnom Đanluiđiju Bufonu, ali novi ciklus nije dobro počeo. 

Imao je Gobeljić kiks u Minhenu, koji je Robert Levandovski iskoristio za drugi pogodak Bajerna u pobedi 3:0. 

Zapravo, sva tri gola Bavaraca bili su plod nepažnje Zvezdinih igrača, o čemu su na konferenciji za novinare pred duel sa Olimpijakosom govorili trener Vladan Milojević i upravo Gobeljić.

"Učimo iz grešaka i naučili smo mnogo toga iz duela u Minhenu. Nijedne sekunde ne sme da dođe do pada koncentracije. Onda se desi kao meni u Minhenu. U našoj ligi to ne dolazi do izražaja, ali u Ligi šampiona se svaka sitnica skupo plaća, što se meni desilo", iskren je Zvezdin "univerzalac", koji ove sezone, ipak, igra isključivo desnog beka.

Duel sa Olimpijakosom je u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić", a biće specifičan zbog prijateljskih odnosa navijača Zvezde i gostiju iz Atine. 

Gobeljić ističe da to ne bi smelo da utiče na ekipu.

"Ne bi trebalo da obraćamo pažnju na tribine i navijače. Atmosfera će biti novina na "Marakani", ali na nama je da igramo... Radujem se utakmici u Ligi šampiona, čeka nas veoma dobar protivnik. Igraju veoma dobro, bolje nego prošle godine. Od februara ili marta nisu izgubili. Na nama je da pokažemo da zaslužujemo mesto u Ligi šampiona".

Gobeljić se ponovo našao na spisku selektora reprezentacije Srbije, Ljubiše Tumbakovića, za utakmice protiv Paragvaja i Litvanije u oktobru. ali kaže da u ovom trenutku ne razmišlja o tome.

"Velika je čast nositi dres reprezentacije, o tome maštam ceo život, ali moje misli su trenutno usmerene samo na Olimpijakos i u ovom trenutku samo razmišljam o toj utakmici".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar