Двије жене и беба погинуле код Хаџића

На магистралном путу М-17 Хаџићи- Пазарић, у мјесту Зовик, недалеко од Сарајева, саобраћај је у потпуности обустављен због тешке несреће у којој је троје смртно страдалих.

Босна и Херцеговина 30.09.2019 | 16:31
Двије жене и беба погинуле код Хаџића
На терену су припадници МУП-а Кантона Сарајево, а специјалци су блокирали прилаз мјесту саобраћајне несреће. Саобраћај се преусмјерава преко Градца. 

Тужилац из Тужилаштва Кантона Сарајево стигао је на мјесто трагедије те је и званично почео увиђај. 

Према потврђеним информацијама, а које је портпарол МУП-а КС Мирза Хаџиабдић дао новинарима, страдале су двије жене и дијете. 

До несреће је дошло када се путнички аутомобил у којем су се налазиле страдале особе директно сударио с камионом. Према ријечима портпарола МУП-а КС, возачу камиона је такође указана љекарска помоћ и он се налази на мјесту несреће. О узроцима и околностима несреће за сада није могао конкретно говорити. Шта се тачно догодило, биће познато након увиђаја.

Оно што је видљиво на мјесту догађаја је да је путнички аутомобил прешао у лијеву траку и директно се сударио са камионом који је превозио бетон.

Како је за Фактор посвједочио један од очевидаца догађаја, он је дотрчао до унесрећених, али у том моменту нико није давао знакове живота.

-Неки момци су већ били развалила врата аутомобила. Покушали су извући унесрећене. На задњем сједишту је била беба. Међутим, нико није показивао знакове живота. Једино што су могли урадити је да чекају долазак полиције и љекара. Колико сам видио, у ауту "пеугеот 307" су биле и двије жене - рекао је очевидац за Фактор.

(Фактор.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар