Честитка Курцу због побједе на изборима

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, честитао је лидеру аустријске Народне партије Себастијану Курцу историјску побједу на јуче одржаним парламентарним изборнима.

Република Српска 30.09.2019 | 13:02
Честитка Курцу због побједе на изборима
Бореновић је у својој честитки навео да су иза Аустријске народне партије тешка времена из којих су изашли још снажнији:

„Ваша побједа је показала да је Аустрија на путу прогреса, да Европа остаје вјерна својим вриједностима, а сигурни смо да ће наши међусобни односи остати снажни као и увијек. Ваша побједа је врло битна и за читав регион Западног Балкана, а сигуран сам да ћете својим радом оправдати огромно повјерење које су вам указали ваши грађани“, рекао је Бореновић.

Бореновић је у свом писму честитке истакао снажне везе ПДП-а и аустријске Народне партије, које више од деценије сарађују у оквиру Европске народне партије:

„У Партији демократског прогреса ћете увијек имати искреног пријатеља и одговорног партнера“, рекао је предсједник ПДП-а.

Честитку предсједику Аустријске народне партије Себастијану Курцу историјску побједу на јуче одржаним парламентарним изборнима упутио је и члан Предсјендиштва БиХ Милорад Додик. 

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А Рудоња

30.09.2019 11:15

Видим и Додик честитао, само нема слику као Бореновић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видосава

30.09.2019 11:17

Е нека више нема они Додикових пајтоса.

ОДГОВОРИТЕ