Čestitka Kurcu zbog pobjede na izborima

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović, čestitao je lideru austrijske Narodne partije Sebastijanu Кurcu istorijsku pobjedu na juče održanim parlamentarnim izbornima.

Republika Srpska 30.09.2019 | 13:02
Čestitka Kurcu zbog pobjede na izborima
Borenović je u svojoj čestitki naveo da su iza Austrijske narodne partije teška vremena iz kojih su izašli još snažniji:

„Vaša pobjeda je pokazala da je Austrija na putu progresa, da Evropa ostaje vjerna svojim vrijednostima, a sigurni smo da će naši međusobni odnosi ostati snažni kao i uvijek. Vaša pobjeda je vrlo bitna i za čitav region Zapadnog Balkana, a siguran sam da ćete svojim radom opravdati ogromno povjerenje koje su vam ukazali vaši građani“, rekao je Borenović.

Borenović je u svom pismu čestitke istakao snažne veze PDP-a i austrijske Narodne partije, koje više od decenije sarađuju u okviru Evropske narodne partije:

„U Partiji demokratskog progresa ćete uvijek imati iskrenog prijatelja i odgovornog partnera“, rekao je predsjednik PDP-a.

Čestitku predsjediku Austrijske narodne partije Sebastijanu Кurcu istorijsku pobjedu na juče održanim parlamentarnim izbornima uputio je i član Predsjendištva BiH Milorad Dodik. 

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

A Rudonja

30.09.2019 11:15

Vidim i Dodik čestitao, samo nema sliku kao Borenović.

ODGOVORITE
Name

Vidosava

30.09.2019 11:17

E neka više nema oni Dodikovih pajtosa.

ODGOVORITE