Страхиња Павловић - наредни репрезентативац из Партизана!

Добио би шансу и сад, али није због младе селекције.

Фудбал 30.09.2019 | 21:29
Страхиња Павловић - наредни репрезентативац из Партизана!
Немања Милетић као једини представник Партизана на најновијем списку Љубише Тумбаковића, а на неком од наредних у А селекцију Србије ускочиће његов колега из одбране црно-белих – Страхиња Павловић.

Популарни Калаба игра феноменално откако је у марту добио шансу код тренера Зорана Мирковића, постао је затим, под командом Сава Милошевића, стандардни део штоперског тандема са Бојаном Остојићем, пратили су га Јувентус, Бенфика и још неки европски великани, био је на корак до потписа за Лацио, а потврда сјајних издања на клупском нивоу требало би да буде позив у државни тим.

И он ће, уверава Љубиша Тумбаковић, брзо уследити. Чак би га селектор позвао за проверу са Парагвајем и гостовање Литванији, али је у ФСС процењено да је 18-годишњи дефанзивац у овом тренутку потребнији Ненаду Миловановићу у младој репрезентацији, коју током октобра очекују квалификациони дуели са Бугарском и Пољском у квалификацијама за Првенство Европе.

„Павловић је заслужио позив, али га није добио само због младе репрезентације. Било би још младих играча из наше лиге, нису на списку због обавеза међу Орлићима“, предочио је селектор А тима, Љубиша Тумбаковић.

Образложио је и са стручне стране шта је то што би Страхииња могао да понуди Србији.

„Моја велика жеља је да дамо шансу Павловићу, заслужује је, даје велику дозу озбиљност на утакмицама, то је препорука да игра, међутим... Значај такмичења и резултат маде репрезентације ме тера да је боље да игра тамо, да помогне“, допунио је Тумбаковић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар