Још наступа: Не зна се да ли ће бити на слободи

Након што је Амар Хоџић, познатији као Буба Корели, осуђен на годину дана затвора због кривичног дела неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога, популарни репер отпутовао је на хрватско приморје где је наступао са Јалом Братом.

Босна и Херцеговина 29.09.2019 | 20:45
Још наступа: Не зна се да ли ће бити на слободи
Корели се на Инстаграму похвалио снимцима са наступа у једном клубу у Поречу, али и шетњом уз море. Судећи према објавама на друштвеним мрежама, Буба и Јала потом су се запутили у Цирих, а вечерас наступају у Београду.

Иначе, Корели се терети да је заједно са Алмиром Бозалијом од децембра 2014. до јуна 2015. набављао и продавао опојну дрогу хашиш, амфетамине и канабис на подручју Кантона Сарајево.

Корели и Бозалија дрогу су чували у становима, пословним просторима, кућама и аутомобилима, након чега су је препакивали у мање пакетиће за уличну продају.

Хоџић или Корели био је у притвору од јуна 2015. до фебруара 2016. године, док је Алмир Бозалија био у притвору од јуна 2015. до јануара 2016. године. Обојици ће у изречену казну затвора бити урачунато време проведено у притвору.

Након што је одлежао осам месеци, Буба има могућност да преостали део затворске казне плати и тиме избегне затворску казну.

Клиx.ба пише да један дан проведен на слободи у Федерацији БиХ кошта 100 марака. То значи да би Буба за своју слободу требало да плати 12.000 КМ или око 6.000 евра. Није познато да ли је он то до сада урадио.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

АК

29.09.2019 20:03

Дотакли смо и од дна дно! У нека срећнија времена оваквим типовима је искључиво било мјесто у разним казнено - поправним устанивама са кратким паузама на слободи, а данас на свим могућим екранима а својим дречањем позивају на конзумирање дрога и свега осталог од чега нормалном човјеку памет стаје! Нека нам је драги Бог на помоћи, јер нам је дефинитивно неопходна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

29.09.2019 20:37

Цим је то из Вогосце не мозе ваљати никако као и Стаса Косарац. Из Вогосце све будале биле прије рата а и сад јос веце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

30.09.2019 10:39

Нормално да је на слободи. Платио ту сићу и ћао... Човјек то заради за два сата.

ОДГОВОРИТЕ