Милојевић тражи рјешење: Играмо добро, па станемо?!

"Мачва је на меч изашла доста агресивно, са два нападача, али ми то нисмо искористили на прави начин", констатује Звездин тренер.

Фудбал 29.09.2019 | 13:04
Милојевић тражи рјешење: Играмо добро, па станемо?!
Питање победника у дуелу са Мачвом, фудбалери Црвене звезде решили су головима у првом полувремену. На одмор се отишло резултатом 3:0, па је било јасно да ће шампион освојити сва три бода у 10. колу Суперлиге, али је тренер Владан Милојевић разочаран партијом свог тима по повратку са одмора.

Утакмица је завршена победом црвено-белих 3:1, гости ниједног тренутка нису били близу изненађења, међутим, утисак је да су домаћи фудбалери у другом полувремену одиграли без довољно жара, за разлику од првог дела када су доминирали тереном.

"Честитам играчима оба тима на доброј игри коју су приказали и похвалио бих навијаче на сјајном амбијенту. Одиграли смо квалитетно прво полувреме и то ме радује. Не знам шта се догодило у наставку, али ме забрињава то што приказујемо добру игру током већег дела меча и онда само станемо. Мораћу да надјем решење за тај проблем. Мачва је на меч изашла доста агресивно, са два нападача, али ми то нисмо искористили на прави начин", истакао је Милојевић на конференцији за медије после утакмице.

"Недостајао нам је Марин као главни играч у организацији, али то није оправдање. Због превенције сам морао да изведем Родића из игре, па смо комбиновали у одбрани и примили гол из наивне грешке. Пожелео бих екипи Мачве пуно среће у наставку првенства", додао је тренер црвено-белих.

Трећу утакмицу узастопно у Звездином тиму није било Матеа Гарсије, али се очекује да он буде спреман за уторак и дуел са Олимпијакосом у 2. колу Лиге шампиона.

"Постојала је могућност да одигра овај меч, али нисам желео да ризикујем. Матео је здрав, тренира са екипом и ако се не деси нека непредвиђена ситуација, играће против Олимпијакоса. Марин и Боаћи су такође спремни, али због правила са странцима нису могли да наступају у овом мечу, док Павков има малу повреду коју вуче већ дуже време, али мислим да ће и он бити спреман за уторак", открио је Милојевић.

Дуел београдских и атинских црвено-белих је у уторак од 21 сат на стадиону "Рајко Митић", уз директан пренос на ТВ Арена Спорт 1.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар