Milojević traži rješenje: Igramo dobro, pa stanemo?!

"Mačva je na meč izašla dosta agresivno, sa dva napadača, ali mi to nismo iskoristili na pravi način", konstatuje Zvezdin trener.

Fudbal 29.09.2019 | 13:04
Milojević traži rješenje: Igramo dobro, pa stanemo?!
Pitanje pobednika u duelu sa Mačvom, fudbaleri Crvene zvezde rešili su golovima u prvom poluvremenu. Na odmor se otišlo rezultatom 3:0, pa je bilo jasno da će šampion osvojiti sva tri boda u 10. kolu Superlige, ali je trener Vladan Milojević razočaran partijom svog tima po povratku sa odmora.

Utakmica je završena pobedom crveno-belih 3:1, gosti nijednog trenutka nisu bili blizu iznenađenja, međutim, utisak je da su domaći fudbaleri u drugom poluvremenu odigrali bez dovoljno žara, za razliku od prvog dela kada su dominirali terenom.

"Čestitam igračima oba tima na dobroj igri koju su prikazali i pohvalio bih navijače na sjajnom ambijentu. Odigrali smo kvalitetno prvo poluvreme i to me raduje. Ne znam šta se dogodilo u nastavku, ali me zabrinjava to što prikazujemo dobru igru tokom većeg dela meča i onda samo stanemo. Moraću da nadjem rešenje za taj problem. Mačva je na meč izašla dosta agresivno, sa dva napadača, ali mi to nismo iskoristili na pravi način", istakao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

"Nedostajao nam je Marin kao glavni igrač u organizaciji, ali to nije opravdanje. Zbog prevencije sam morao da izvedem Rodića iz igre, pa smo kombinovali u odbrani i primili gol iz naivne greške. Poželeo bih ekipi Mačve puno sreće u nastavku prvenstva", dodao je trener crveno-belih.

Treću utakmicu uzastopno u Zvezdinom timu nije bilo Matea Garsije, ali se očekuje da on bude spreman za utorak i duel sa Olimpijakosom u 2. kolu Lige šampiona.

"Postojala je mogućnost da odigra ovaj meč, ali nisam želeo da rizikujem. Mateo je zdrav, trenira sa ekipom i ako se ne desi neka nepredviđena situacija, igraće protiv Olimpijakosa. Marin i Boaći su takođe spremni, ali zbog pravila sa strancima nisu mogli da nastupaju u ovom meču, dok Pavkov ima malu povredu koju vuče već duže vreme, ali mislim da će i on biti spreman za utorak", otkrio je Milojević.

Duel beogradskih i atinskih crveno-belih je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", uz direktan prenos na TV Arena Sport 1.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar