Запалио се бус на ауто-путу код Владичиног Хана

- Ватрогасне екипе, као и полиција су на терену. Увиђај је у току - рекли су за Телеграф из врањске полиције

Република Српска 28.09.2019 | 22:31
Запалио се бус на ауто-путу код Владичиног Хана
На ауто-путу из правца Владичиног Хана ка Врању око 20.30 дошло је до великог пожара аутобуса, сазнаје Телеграф.

- Још се не знају подаци о путницима, као ни о превознику. Оно што засад можемо да кажемо јесте то да, на срећу нема повређених - речено је из врањске полиције за "Телеграф".

Наиме, путници су на време успели да изађу.

- Ватрогасне екипе, као и полиција су на терену. Увиђај је у току - рекли су нам из ове полицијске управе.

Како "Телеграф" сазнаје од путника који се налазе на лицу места, саобраћај се тешко одвија и створиле су се дуге колоне возила.

(Телеграф.рс) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ово смо ми

29.09.2019 08:00

Маса је неисправних и старих аутобуса на путу, је ли ово залагање за безбједност у саобраћају?! Какви су им технички прегледи и да ли уопште постоје икакви лимити, који искључују старо, дотрајало и несигурно превозно средство из употребе? Постоји ли одговорност појединаца, јер су и овакви случајеви учестали у посљедње вријене, или је све ово нормално???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гјкк

29.09.2019 11:20

Боли брига државу за безбједност. Уведу за ТМВ и аутобусе мин норму ЕУРО 4, за остала возила ЕУРО 5, а народ нена гаћа. Све је то лијепо али треба времена да имађо новца за таква возила. Због оваквих прописа која намеће држава возимо све старија возила. Министарство каже ми за превоз ученика имамо толило. Не занимају ух трошкови, цијена горива.Не плаћају фактуре по пола године. Када их назовеш јажу да овавјестиш школу ало не мођеш да возиш. Издаш фактуру платиш на њу ПДВ и чекам по пола године да добијеш свој новац. Добро се и гура у каквом стању живимо.

ОДГОВОРИТЕ