Zapalio se bus na auto-putu kod Vladičinog Hana

- Vatrogasne ekipe, kao i policija su na terenu. Uviđaj je u toku - rekli su za Telegraf iz vranjske policije

Republika Srpska 28.09.2019 | 22:31
Zapalio se bus na auto-putu kod Vladičinog Hana
Na auto-putu iz pravca Vladičinog Hana ka Vranju oko 20.30 došlo je do velikog požara autobusa, saznaje Telegraf.

- Još se ne znaju podaci o putnicima, kao ni o prevozniku. Ono što zasad možemo da kažemo jeste to da, na sreću nema povređenih - rečeno je iz vranjske policije za "Telegraf".

Naime, putnici su na vreme uspeli da izađu.

- Vatrogasne ekipe, kao i policija su na terenu. Uviđaj je u toku - rekli su nam iz ove policijske uprave.

Kako "Telegraf" saznaje od putnika koji se nalaze na licu mesta, saobraćaj se teško odvija i stvorile su se duge kolone vozila.

(Telegraf.rs) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ovo smo mi

29.09.2019 08:00

Masa je neispravnih i starih autobusa na putu, je li ovo zalaganje za bezbjednost u saobraćaju?! Kakvi su im tehnički pregledi i da li uopšte postoje ikakvi limiti, koji isključuju staro, dotrajalo i nesigurno prevozno sredstvo iz upotrebe? Postoji li odgovornost pojedinaca, jer su i ovakvi slučajevi učestali u posljednje vrijene, ili je sve ovo normalno???

ODGOVORITE
Name

Gjkk

29.09.2019 11:20

Boli briga državu za bezbjednost. Uvedu za TMV i autobuse min normu EURO 4, za ostala vozila EURO 5, a narod nena gaća. Sve je to lijepo ali treba vremena da imađo novca za takva vozila. Zbog ovakvih propisa koja nameće država vozimo sve starija vozila. Ministarstvo kaže mi za prevoz učenika imamo tolilo. Ne zanimaju uh troškovi, cijena goriva.Ne plaćaju fakture po pola godine. Kada ih nazoveš jažu da ovavjestiš školu alo ne mođeš da voziš. Izdaš fakturu platiš na nju PDV i čekam po pola godine da dobiješ svoj novac. Dobro se i gura u kakvom stanju živimo.

ODGOVORITE