Из угла Бибраса Натха: Прва коју смо добро играли!

"Моја прва утакмица овдје коју смо по мом мишљењу играли добро", рекао је Натхо послије утакмице у Нишу.

Фудбал 29.09.2019 | 11:48
Из угла Бибраса Натха: Прва коју смо добро играли!
Фудбалер Партизана Бирбас Натхо оцијенио је да је утакмица у којој је побијеђен Раднички прва од његовог доласка у којој су црно-бијели добро играли.

"Моја прва утакмица овдје коју смо по мом мишљењу играли добро. За нас је било најважније да смо задржали фокус на овој утакмици и побиједили. Драго ми је не само због мог гола, већ због побједе читавог тима", рекао је Натхо послије утакмице у Нишу.

Партизан је убједљиво са 4:1 побиједио Раднички у 10. колу Супер лиге Србије.

"Мало сам се плашио ове утакмице због повреде коју сам добио на дербију, али сам могао без проблема да играм 60 минута и помогнем свом тиму. Надам се да ћу за сљедећу утакмицу бити 100 одсто спреман", казао је Натхо.

Два гола Радничком дао је Умар Садик.

"Голови ми много значе за самопоуздање. Али, увијек истичем да је поред њих веома важна побједа тима јер шта да ја радим као појединац ако тим губи и атмосфера онда није добра. Овако је све одлично и то ме још више чини срећним", рекао је Садик.

Нигеријски нападач је навео да му је велика част што тренер Саво Милошевић вјерује у њега и мисли да ће бити бољи од претходника Рикарда Гомеша.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар