Погба и Рајола желе 35.000.000 годишње!

Манчестер пред новим изазовом! Клуб са Олд Трафорда би могао да буде у великој дилеми у наредних неколико месеци, пошто енглески медији преносе да Француз жели нови баснословни уговор не би ли остао у клубу.

Фудбал 29.09.2019 | 19:24
Погба и Рајола желе 35.000.000 годишње!
Манчестер јунатед је константно у одређеним проблемима. Лош почетак сезоне, само четири победе откако је Оле Гунар Солскјер постао менаџер пре тачно 6 месеци и све слабији квалитет тима се гомилају, а сада је на управи клуба да задрже највећу звезду.

Како преносе медији са Острва, Пол Погба ће тражити нови уговор вредан 600.000 фунти недељно не би ли остао на Олд Трафорду! То значи да би француски везиста био задовољан недељном платом од 675.000 евра, што је близу 3.000.000 месечно и чак 35.100.000 евра годишње!

Уопште није тајна да је Погба летос имао жељу да напусти клуб и чак је током јуна изјавио на једном догађају у Јапану да је можда дошло време да он и Манчестер треба да потраже нове изазове.

Од тога на крају није било ништа и из Јунајтеда се у последњих пар седмица шапатом могло чути да се Погби спрема нови уговор.

"Ђаволи" наводно летос тражили преко 150 милион евра не би ли га пустили у Реал Мадрид, до чега, очекивано, није дошло. Како Погби уговор истиче у јуну 2021. године, Јунајтед не жели да наредног лета дође у ситуацију да Француз улази у последњу годину уговора.

То би му знатно оборило цену, а клубу смањило преговарачку моћ, па би нови уговор требало да "блиндира" Погбу за наредних неколико година. Већ се помиње да би Мино Рајола поново требало да одигра велику улогу у томе, па онда и не би требало да чуди да играч и његов агент "зацепе" баснословну суму.

Уколико се ови наводи испоставе тачним и Погба потпише уговор вредан 675.000 евра недељно, он би постао један од најплаћенијих фудбалера на свету и то у тиму који не наступа у Лиги шампиона.

Финансијска моћ Манћестер јунајтеда је свима позната. Сада остаје да се види да ли су спремни да још једном испуне све Погбине жеље.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар