Pogba i Rajola žele 35.000.000 godišnje!

Mančester pred novim izazovom! Klub sa Old Traforda bi mogao da bude u velikoj dilemi u narednih nekoliko meseci, pošto engleski mediji prenose da Francuz želi novi basnoslovni ugovor ne bi li ostao u klubu.

Fudbal 29.09.2019 | 19:24
Pogba i Rajola žele 35.000.000 godišnje!
Mančester junated je konstantno u određenim problemima. Loš početak sezone, samo četiri pobede otkako je Ole Gunar Solskjer postao menadžer pre tačno 6 meseci i sve slabiji kvalitet tima se gomilaju, a sada je na upravi kluba da zadrže najveću zvezdu.

Kako prenose mediji sa Ostrva, Pol Pogba će tražiti novi ugovor vredan 600.000 funti nedeljno ne bi li ostao na Old Trafordu! To znači da bi francuski vezista bio zadovoljan nedeljnom platom od 675.000 evra, što je blizu 3.000.000 mesečno i čak 35.100.000 evra godišnje!

Uopšte nije tajna da je Pogba letos imao želju da napusti klub i čak je tokom juna izjavio na jednom događaju u Japanu da je možda došlo vreme da on i Mančester treba da potraže nove izazove.

Od toga na kraju nije bilo ništa i iz Junajteda se u poslednjih par sedmica šapatom moglo čuti da se Pogbi sprema novi ugovor.

"Đavoli" navodno letos tražili preko 150 milion evra ne bi li ga pustili u Real Madrid, do čega, očekivano, nije došlo. Kako Pogbi ugovor ističe u junu 2021. godine, Junajted ne želi da narednog leta dođe u situaciju da Francuz ulazi u poslednju godinu ugovora.

To bi mu znatno oborilo cenu, a klubu smanjilo pregovaračku moć, pa bi novi ugovor trebalo da "blindira" Pogbu za narednih nekoliko godina. Već se pominje da bi Mino Rajola ponovo trebalo da odigra veliku ulogu u tome, pa onda i ne bi trebalo da čudi da igrač i njegov agent "zacepe" basnoslovnu sumu.

Ukoliko se ovi navodi ispostave tačnim i Pogba potpiše ugovor vredan 675.000 evra nedeljno, on bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu i to u timu koji ne nastupa u Ligi šampiona.

Finansijska moć Manćester junajteda je svima poznata. Sada ostaje da se vidi da li su spremni da još jednom ispune sve Pogbine želje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar