Ухапшене 2 особе због напада на Радиосарајево

Двије особе су ухапшене, а након напада групе хулигана, који се представљају као навијачи Фудбалског клуба Сарајево, на редакцију и уредништво портала Радиосарајево. ба .

Босна и Херцеговина 28.09.2019 | 07:31
Ухапшене 2 особе због напада на Радиосарајево
„Двије особе осумњичене за извршење овог кривичног дјела ухапшене су у 23.15 сати од стране полицијских службеника МУП-а КС", потврдио је за портал радиосарајево.ба  министар унутрашњих послова КС Адмир Катица.

Додао је да је једна особа 1990., а друга 1991. годиште.

„Биће приведени у службене просторије МУП-а КС, а након криминалистичке обраде биће предати Тужилаштву КС на даље поступање“, појаснио је Катица.

Редакција портала Радиосарајево.ба обавијестила је јавност да се вечерас догодио дрски напад групе хулигана, који се представљају као навијачи Фудбалског клуба Сарајево, на редакцију и уредништво портала.

Наиме, након што је редакција Радиосарајево.ба, а послије професионалне провјере, објавила да је један навијач Сарајева добио пет година затвора у Бјелорусији, јер су му тамошњи полицајци пронашли 0,16 грама кокаина, редакција и уредништво портала Радио Сарајево суочили су се незапамћеним пријетњама смрћу њима лично и члановима њихових породица.

“Под таквим пријетњама, у својеврсној талачкој ситуацији, уредник нашег портала био је присиљен да физички уклони наведени текст из система портала Радиосарајево.ба, а потом је под истим пријетњама натјеран и да позива остале редакције портала и листова у Босни и Херцеговини, те да од њих, такођер, тражи уклањање споменутих садржаја. Бојећи се за своју и сигурност своје породице, наш колега је, дакле, под присилом, извршио налог групе нападача”, наводе из портала Радио Сарајево.

(ГласСрпске)

Коментари / 0

Оставите коментар