Ћави би Стерлинга у Барси, да ли долази и на клупу?!

Легенда каталонског клуба жели место на клупи, а има идеју кога би довео од појачања. . .

Фудбал 29.09.2019 | 17:30
Ћави би Стерлинга у Барси, да ли долази и на клупу?!
Барселона не игра на задовољавајућем нивоу од почетка сезоне, па је и судбина Ернеста Валвердеа све више и више под знаком питања.

Ситуацију "надгледају" многи тренери који би драге воље заузели његово место за кормилом "блаугране", а један од њих јесте и Ћави који се, откада је завршио каријеру, увек посматра као могућа наредна опција.

Он зна како функционише клуб, дуго је био носилац игре на "Ноу Кампу" и један је од најважнијих играча у историји Каталонаца, па и не чуди што сви очекују да ће у догледној будућности преузети тим.

Његова реч се, иако није у клубу, и даље поштује, а он је за иностране медије рекао којег играча би волео да види у бордо-плавом дресу.

У питању је Рахим Стерлинг, Енглез који је доживео велики напредак под Пепом Гвардиолом, па и Ћави верује да би могао да се уклопи у Барсин стил игре.

Ипак, Манчестер сити га неће лако пустити, на њему је "етикета" у вредности од око 170 милиона евра, а то би наравно била само цена за отварање преговора.

С обзиром да је крилни фудбалер прерастао у једног од најважнијих играча шампиона Енглеске, сумња се да ће овај посао проћи, али чињеница да легенда шпанског фудбала размишља о трансферима, указује на чињеницу да би могао да преузме диригентску палицу од Валвердеа коме је остало још мало кредита...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар