Ćavi bi Sterlinga u Barsi, da li dolazi i na klupu?!

Legenda katalonskog kluba želi mesto na klupi, a ima ideju koga bi doveo od pojačanja. . .

Fudbal 29.09.2019 | 17:30
Ćavi bi Sterlinga u Barsi, da li dolazi i na klupu?!
Barselona ne igra na zadovoljavajućem nivou od početka sezone, pa je i sudbina Ernesta Valverdea sve više i više pod znakom pitanja.

Situaciju "nadgledaju" mnogi treneri koji bi drage volje zauzeli njegovo mesto za kormilom "blaugrane", a jedan od njih jeste i Ćavi koji se, otkada je završio karijeru, uvek posmatra kao moguća naredna opcija.

On zna kako funkcioniše klub, dugo je bio nosilac igre na "Nou Kampu" i jedan je od najvažnijih igrača u istoriji Katalonaca, pa i ne čudi što svi očekuju da će u doglednoj budućnosti preuzeti tim.

Njegova reč se, iako nije u klubu, i dalje poštuje, a on je za inostrane medije rekao kojeg igrača bi voleo da vidi u bordo-plavom dresu.

U pitanju je Rahim Sterling, Englez koji je doživeo veliki napredak pod Pepom Gvardiolom, pa i Ćavi veruje da bi mogao da se uklopi u Barsin stil igre.

Ipak, Mančester siti ga neće lako pustiti, na njemu je "etiketa" u vrednosti od oko 170 miliona evra, a to bi naravno bila samo cena za otvaranje pregovora.

S obzirom da je krilni fudbaler prerastao u jednog od najvažnijih igrača šampiona Engleske, sumnja se da će ovaj posao proći, ali činjenica da legenda španskog fudbala razmišlja o transferima, ukazuje na činjenicu da bi mogao da preuzme dirigentsku palicu od Valverdea kome je ostalo još malo kredita...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar