Посланица гађала пластичном флашом предсједницу

Општински суд у Горажду потврдио је оптужницу против посланице Скупштине БПК Далиборке Миловић због кривичног дјела Лаке тјелесне повреде. Она је током сједница гађала флашом предсједавајућу Скупштине Едиту Велић.

Босна и Херцеговина 26.09.2019 | 19:10
Посланица гађала пластичном флашом предсједницу
Инцидент се догодио 31. јула ове године. Миловић и Велић су се вербално сукобиле, а потом је оптужена физички напала предсједавајућу гађајући је пластичном флашом у којој је била вода. Погодила је у десну надлактицу.

Потом је узела другу пластичну флашу са стола и поново је бацила у правцу оштећене, погодивши је овај пут у предјелу лица, а Велић је, како се наводи у оптужници, задобила повреде. Љекари су констатовали да је оштећена задобила крвни подлив на руци и огреботину коже испод десног ока.

"Из доказа прикупљених у току истраге, а прије свега из Записника о испитивању осумњичене и Записника о саслушању свједока МУП-а БПК Горажде, Управе полиције, Сектора криминалистичке полиције, Одсјек криминалистичких истрага, Извјештаја о извршеном прегледу Кантоналне болнице Горажде, те Налаза и мишљења вјештака медицинске струке у предмету, произилази основана сумња да је осумњичена Далиборка Миловић починила кривично дјело које јој се ставља на терет у мјесту, времену и на начин како је то описано у оптужници", наводи се у оптужници Тужилаштва БПК, преноси Клиx.ба.

Подсјетимо, до сукоба је дошло током тачке дневног реда Избор чланова Независног одбора за избор полицијског комесара. Миловић је повукла витални национални интерес и упозорила предсједавајућу Скупштине БПК Горазде на кривичну одговорност код гласања око Независног одбора за избор комесара. Потом је сјела за говорницу и након дужег периода предсједавајућа је прекинула. Тада је дошло до сукоба, а интервенисала је и полиција.



(Независне)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

АР

26.09.2019 18:16

Мозда мала мисли да је јос увјек рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

26.09.2019 18:31

Не зна се ко је већа дама од њих две. Ова неписмена, која завија као санитет док прича, или ова што је овладала техникама кафанске туче?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бх црњак

26.09.2019 18:41

који примитивизам? редар ми је хит, од њега је почело. човјек сједи, а он лети да га носи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

27.09.2019 08:20

Јесте сједио али је ометао...

Name

Хаха

26.09.2019 18:46

Ово је пијаца кои су то чобани заста они плату примају голи оток је био закон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

26.09.2019 18:53

Гдје зена води главну рјец,а кокос пјева,ту среце нема...

ОДГОВОРИТЕ