Сузана Манчић замало да изгуби главу

Сузана Манчић је на социјалним мрежама испричала како је замало изгубила главу због коришћења таблета за мршављење.  
 

Забава 26.09.2019 | 17:16
Сузана Манчић замало да изгуби главу
Она је узимала препарат за који је, како каже, знала да садржи мало амфитамина. Био је то препарат из Бразила без етикете, без икаквих упозорења, а због тегоба завршила је у болници.

– Узимала сам препарат за који сам знала да има амфетамине, без икакве етикете и упозорења. И стварно је дјеловало, а мислила сам да се то мени никада не може десити, а ето мени се десило. Једне ноћи сам се пробудила, пулс ми је почео да расте, да скаче и ја сам на пет дана престала да узимам тај препарат. Просто, организам ти даје знаке. Али послије пет дана усред ноћи нисам могла да избројим откуцаје срца. Били су између 180 и 200. Руке су ми биле ледене, завршила сам у болници. Тада сам била у Грчкој, шта год да је било, зарекла сам се да више нећу узимати ништа за мршављење. Јесте да сам изгледала холивудски, али да ли треба да будем холивудски мртва, боље да будем балкански жива. И све моје пријатељице којима сам препоручила таблете имале су исте симптоме – лупање срце и узнемиреност.

(Ослобођење)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дарwилл

27.09.2019 12:18

Жена са највећом харизмом у бившој Југославији, свих времена. Било је и љепших и згоднијих од Сузане, али она има нешто што нити једна друга нема. Напросто зрачи сексипилом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЧНО

27.09.2019 14:18

ГЛЕДАЛИ СМО ТАЈ СЕКСИПИЛ ПРИЈЕ 2. ДЕЦЕНИЈЕ!