"Зашто не бисмо освојили НБА?!"

Тим Конели, председник кошаркашких операција Денвера, оптимистичан је пред почетак нове сезоне у НБА.

Кошарка 27.09.2019 | 10:13
"Зашто не бисмо освојили НБА?!"
Конели, који је један од најзаслужнијих за стварање конкуретног Денвера, каже да зна да екипа има таленат, али опет неће да ствара непотребан притисак.

"Никада нисам освојио НБА шампионат и због тога не знам како да одговорим на то питање, али зашто нови шампиони не бисмо били ми? Када погледате око нас, зашто не бисмо могли да побеђујемо на највишем високом нивоу? Зашто не можемо да дођемо до финала? Знам да имамо добар стручни штаб и мислим да имамо талентоване играче", рекао је Конели, а преносе медији из Колорада.

Нагетси су претходне сезоне били најмлађа екипа у плеј-офу, у којем су дошли до полуфинала Западне конференције где су, после седам мечева, изгубили од Портланд Трејлблејзерса.

"Не желимо да направимо непотребан притисак, да кажемо 'или ћемо играти финале, или ће бити пропаст сезона', али исто тако не желимо да имамо 'лузерски' менталитет. Ако погледате лигу, видећете да има неколико екипа које могу да освоје НБА титулу, и по први пут икада мислим да ми спадамо у групу тих екипа".

НБА сезона креће 23. октобра, а Денвер прву утакмицу игра 24. против Портланд Трејлблејзерса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар