"Zašto ne bismo osvojili NBA?!"

Tim Koneli, predsednik košarkaških operacija Denvera, optimističan je pred početak nove sezone u NBA.

Košarka 27.09.2019 | 10:13
"Zašto ne bismo osvojili NBA?!"
Koneli, koji je jedan od najzaslužnijih za stvaranje konkuretnog Denvera, kaže da zna da ekipa ima talenat, ali opet neće da stvara nepotreban pritisak.

"Nikada nisam osvojio NBA šampionat i zbog toga ne znam kako da odgovorim na to pitanje, ali zašto novi šampioni ne bismo bili mi? Kada pogledate oko nas, zašto ne bismo mogli da pobeđujemo na najvišem visokom nivou? Zašto ne možemo da dođemo do finala? Znam da imamo dobar stručni štab i mislim da imamo talentovane igrače", rekao je Koneli, a prenose mediji iz Kolorada.

Nagetsi su prethodne sezone bili najmlađa ekipa u plej-ofu, u kojem su došli do polufinala Zapadne konferencije gde su, posle sedam mečeva, izgubili od Portland Trejlblejzersa.

"Ne želimo da napravimo nepotreban pritisak, da kažemo 'ili ćemo igrati finale, ili će biti propast sezona', ali isto tako ne želimo da imamo 'luzerski' mentalitet. Ako pogledate ligu, videćete da ima nekoliko ekipa koje mogu da osvoje NBA titulu, i po prvi put ikada mislim da mi spadamo u grupu tih ekipa".

NBA sezona kreće 23. oktobra, a Denver prvu utakmicu igra 24. protiv Portland Trejlblejzersa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar