Почела сједница у Парламенту Републике Српске

Сједница Народне скупштине Републике Српске настављена је данас посланичком расправом о Нацрту закона о електричној енергији.

Република Српска 26.09.2019 | 11:12
Почела сједница у Парламенту Републике Српске
Разлози доношења овог закона садржани су у потреби усклађивања законодавства у области електричне енергије са одговарајућим директивама ЕУ с циљем да се додатно либерализује тржиште електричне енергије.

На дневном реду другог дијела 6. редовне сједнице су и Нацрт закона о инспекцијама Републике Српске и Нацрт закона о измјени Закона о судским таксама.

Посланици су јуче размотрили више приједлога закона међу којима су измјене и допуне Закона о заштити од насиља у породици.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Робин Худ

26.09.2019 12:20

Скупштинске дискусије о теми закона о електроелектичној енергији ,коначно показују праву суштину проблема, али је неозбиљно од стране министарства сваћена, употребљена у криву страну и показује ко је марионета, а и колика је неискреност власти према својим грађанима! Предлажем и сугеришем да прије но што почне расправа о било ком закону или његовој измјени прочитају закони или одредбе закона које тражи или прописује ЕУ за своје чланице...онда би имали јаснију слику и представу куд и како до истих доћи и имали увид у све пропусте и неправилности које нас воде у све дубљи и гори живот на простору РС и БиХ...Ово што поједини посланици указују је само показатељ да су сви у власти незналице и неискрени и да ће "нас увести " у пакао , гдје ће живот на овим просторима бити неиздржљив и нимало угодан...они ће вјероватно побјећи авионима и хеликоптерима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

26.09.2019 13:24

Наравно да се све јако добро зна и може пратити што се летова тиче,замислите чак и у живо "Флигхтрадар 24" цијели дан имате све летове свијета и све дестинације! Наравно да Сретен Илић као директор сервиса владе РС настоји "зарадит коју минуту" за сервис и себе лично,авион "уредно" ради...воза,ко год то затреба јави се њему,шефу његовом и лети...Крф,па давно је то мјесто и оаза гдје се ходају паре и само треба наћи име банке гдје се оне спремају,количине знају "особе од повјерења" које ходају торбе и полажу на рачун! Рудоња је упознат са свим,Бисерка такође, Вучковић он је наиван колико и глуп и има задаћу да до 2023 издржи стање....после је потоп.... Потоп јер је ЕУ прописала сва правила и морат ће их се придржавати...а капитал ће улазити с Копра,сукцесивно,како се буду стварале прилике....живи били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

26.09.2019 16:28

ФАРМА ПРЕГЛЕД НЕДЕЉЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лака

26.09.2019 17:43

Ре, Ма већих будала и квази политичара нема ни у једном ријалитију. Какав смо онда народ кад бирамо овакве дебиле....

Name

ре

26.09.2019 17:47

И јест' фарма...бахатих и сујетних политичких бараба који нетребају ником!