Počela sjednica u Parlamentu Republike Srpske

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas poslaničkom raspravom o Nacrtu zakona o električnoj energiji.

Republika Srpska 26.09.2019 | 11:12
Počela sjednica u Parlamentu Republike Srpske
Razlozi donošenja ovog zakona sadržani su u potrebi usklađivanja zakonodavstva u oblasti električne energije sa odgovarajućim direktivama EU s ciljem da se dodatno liberalizuje tržište električne energije.

Na dnevnom redu drugog dijela 6. redovne sjednice su i Nacrt zakona o inspekcijama Republike Srpske i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o sudskim taksama.

Poslanici su juče razmotrili više prijedloga zakona među kojima su izmjene i dopune Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Robin Hud

26.09.2019 12:20

Skupštinske diskusije o temi zakona o elektroelektičnoj energiji ,konačno pokazuju pravu suštinu problema, ali je neozbiljno od strane ministarstva svaćena, upotrebljena u krivu stranu i pokazuje ko je marioneta, a i kolika je neiskrenost vlasti prema svojim građanima! Predlažem i sugerišem da prije no što počne rasprava o bilo kom zakonu ili njegovoj izmjeni pročitaju zakoni ili odredbe zakona koje traži ili propisuje EU za svoje članice...onda bi imali jasniju sliku i predstavu kud i kako do istih doći i imali uvid u sve propuste i nepravilnosti koje nas vode u sve dublji i gori život na prostoru RS i BiH...Ovo što pojedini poslanici ukazuju je samo pokazatelj da su svi u vlasti neznalice i neiskreni i da će "nas uvesti " u pakao , gdje će život na ovim prostorima biti neizdržljiv i nimalo ugodan...oni će vjerovatno pobjeći avionima i helikopterima....

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

26.09.2019 13:24

Naravno da se sve jako dobro zna i može pratiti što se letova tiče,zamislite čak i u živo "Flightradar 24" cijeli dan imate sve letove svijeta i sve destinacije! Naravno da Sreten Ilić kao direktor servisa vlade RS nastoji "zaradit koju minutu" za servis i sebe lično,avion "uredno" radi...voza,ko god to zatreba javi se njemu,šefu njegovom i leti...Krf,pa davno je to mjesto i oaza gdje se hodaju pare i samo treba naći ime banke gdje se one spremaju,količine znaju "osobe od povjerenja" koje hodaju torbe i polažu na račun! Rudonja je upoznat sa svim,Biserka takođe, Vučković on je naivan koliko i glup i ima zadaću da do 2023 izdrži stanje....posle je potop.... Potop jer je EU propisala sva pravila i morat će ih se pridržavati...a kapital će ulaziti s Kopra,sukcesivno,kako se budu stvarale prilike....živi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

Hehe

26.09.2019 16:28

FARMA PREGLED NEDELJE!

ODGOVORITE
Name

Laka

26.09.2019 17:43

Re, Ma većih budala i kvazi političara nema ni u jednom rijalitiju. Kakav smo onda narod kad biramo ovakve debile....

Name

re

26.09.2019 17:47

I jest' farma...bahatih i sujetnih političkih baraba koji netrebaju nikom!