Натхо: Никад не остављам момке на терену!

Не бих ни сад. . . ! Због повреде је пре времена морао да напусти терен у "вечитом дербију", али искусни израелски фудбалер каже да ће бити спреман већ за викенд и нову првенствену утакмицу Партизана.

Фудбал 25.09.2019 | 18:08
Натхо: Никад не остављам момке на терену!
Бибрас Натхо је огромно појачање за Партизан и то се видело, малтене, при његовом првом додиру са лоптом. Класу је потврдио у првој утакмици црно-белих у Лиги Европе против АЗ Алкмара, када је носио екипу.

Уследио је потом "вечити дерби". Његово име у стартној пистави улило је самопоуздање његовим саиграчима, али и навијачима Партизана. "Татко" (тако га зову из милоште) је ту, биће све у реду, помислили су.

Натхо је био лидер екипе, све до пред финиш утакмице, када је добио ударац у зглоб. Показивао је да још може, али стручни штаб Партизана одлучио да не ризикује. Прибојавали су се да ће пауза бити дужа, али медицинска екипа је одмах одагнала све сумње - повреда је лакша.

"Заиста је било специјално на дербију, а још када победите све је још боље. Атмосфера је била фантастична, срећом, није било ни много инцидената и туче. Најважније је да смо победили и то је велика ствар", рекао је Натхо за ТВ Партизан док је лежао у медицинском блоку Спортског центра "Телеоптик" на једном од третмана.

Навијачи Партизана су Бибраса дочекали овацијама када је изашао на терен у дербију, а још већим када је због повреде морао да изађе. А имао је и додатну подршку са трибина - супруга и њихова тројица синова.

"У животу не бих изашао са терена да оставим момке и никада ми се није десило да напустим екипу. Нисам ни сада желео да изађем, али добио сам ударац у зглоб... Није ништа озбиљно, верујем да ћу већ за следећу утакмицу (за викенд у Суперлиги) бити спреман", каже Натхо.

Био је пресрећан када је његов велики пријатељ Зоран "Бамби" Тошић постигао гол за Партизан у дербију.

"Био сам срећан због њега, још више и због тога што ми је рекао да му је ово први гол у дербију. Ту је и Сумин гол, велика победа", рекао је Натхо.

Додаје и да је пресрећан у Београду.

"Изузетно ми је лепо и мојој породици. И клуб је фантастичан", каже Натхо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар