Natho: Nikad ne ostavljam momke na terenu!

Ne bih ni sad. . . ! Zbog povrede je pre vremena morao da napusti teren u "večitom derbiju", ali iskusni izraelski fudbaler kaže da će biti spreman već za vikend i novu prvenstvenu utakmicu Partizana.

Fudbal 25.09.2019 | 18:08
Natho: Nikad ne ostavljam momke na terenu!
Bibras Natho je ogromno pojačanje za Partizan i to se videlo, maltene, pri njegovom prvom dodiru sa loptom. Klasu je potvrdio u prvoj utakmici crno-belih u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara, kada je nosio ekipu.

Usledio je potom "večiti derbi". Njegovo ime u startnoj pistavi ulilo je samopouzdanje njegovim saigračima, ali i navijačima Partizana. "Tatko" (tako ga zovu iz milošte) je tu, biće sve u redu, pomislili su.

Natho je bio lider ekipe, sve do pred finiš utakmice, kada je dobio udarac u zglob. Pokazivao je da još može, ali stručni štab Partizana odlučio da ne rizikuje. Pribojavali su se da će pauza biti duža, ali medicinska ekipa je odmah odagnala sve sumnje - povreda je lakša.

"Zaista je bilo specijalno na derbiju, a još kada pobedite sve je još bolje. Atmosfera je bila fantastična, srećom, nije bilo ni mnogo incidenata i tuče. Najvažnije je da smo pobedili i to je velika stvar", rekao je Natho za TV Partizan dok je ležao u medicinskom bloku Sportskog centra "Teleoptik" na jednom od tretmana.

Navijači Partizana su Bibrasa dočekali ovacijama kada je izašao na teren u derbiju, a još većim kada je zbog povrede morao da izađe. A imao je i dodatnu podršku sa tribina - supruga i njihova trojica sinova.

"U životu ne bih izašao sa terena da ostavim momke i nikada mi se nije desilo da napustim ekipu. Nisam ni sada želeo da izađem, ali dobio sam udarac u zglob... Nije ništa ozbiljno, verujem da ću već za sledeću utakmicu (za vikend u Superligi) biti spreman", kaže Natho.

Bio je presrećan kada je njegov veliki prijatelj Zoran "Bambi" Tošić postigao gol za Partizan u derbiju.

"Bio sam srećan zbog njega, još više i zbog toga što mi je rekao da mu je ovo prvi gol u derbiju. Tu je i Sumin gol, velika pobeda", rekao je Natho.

Dodaje i da je presrećan u Beogradu.

"Izuzetno mi je lepo i mojoj porodici. I klub je fantastičan", kaže Natho.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar