Повеља града Бијељине припала Александру Вучићу

На свечаној сједници Скупштине града Бијељијна, поводом Дана града који се обиљежава као знак сјећања на ослобађање од фашистичког окупатора у Другом свјетском рату, највише признање - “Повеља града” додијељена је предсједнику Србије Александру Вучићу.

Република Српска 24.09.2019 | 21:00
Повеља града Бијељине припала Александру Вучићу
Вучићу је признање додијељено за изузетан допринос развоју инфраструктуре изградњом ауто-пута Београд-Сарајево. Награду је у име предсједника Србије примио његов генерални секретар Никола Селаковић.

“Увјерен сам да ауто пут неће имати један смјер него два, да ће, не само одводити људе из Бијељине, него и доводити, због економије, највише због посла по чему је Бијељина један од првака Републике Српске. Такође, због љепота Бијељине, због Бање Дворови али и да упознају овај дио Српске, да упознају један изузетно честит, марљив и вриједан народ,” рекао је Селаковић.

“Нама је опредјељење да Бијељина буде град будућности, а повезивање Бијељине са Србијом, Сарајевом, Бањалуком ће нам бити нови прозор у свијет и нови замајац у развоју града,” истакао је градоначелник Бијељине, Мићо Мићић.

Свечаној сједници претходило је полагање вијенаца на споменик борцима одбрамбено-отаџбинског рата.

“Данас прослављамо 76 година откако је Бијељина први пут ослобођена у Другом свјетском рату. Треба рећи да у Бијељини преко 1000 бораца дало свој живот у тој борби и да је Бијељина дала 9 народних хероја, данас им свима одајемо почаст,” напоменуо је Славиша Марковић, предсједник Скупштине града Бијељина.

Претходно је у Градском парку поводом Дана града отворена чесма чију изградњу је финансирао Ротари клуб Бијељина. Пројектант је Мирсад Изић, вриједност инвестиције је око 40.000 КМ, а омогућен и прилаз лицима са инвалидитетом.

БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Јад и биједа се наставља

24.09.2019 19:32

Ма нек сте му дали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2019 20:45

Народни херој и један од седам секретара СКОЈА Фадил Јахач Шпанац је највеће свјетло Бијељине

Name

Освит

24.09.2019 19:41

Збиља претјерујемо ,ми или дајемо ордење или скидамо главе.Схватио и Мицо ко је главни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гага

25.09.2019 04:51

"Сутио ти, не сутио - исто ти се писе. Они знају ста ти мислис. Није то као у вријеме Владе Петровица када се најебавало због онога сто ти је на срцу. Данас нема милости. Крив си када гласно не изговорис оно сто зеле да цују... Ако сутис, ти си на непријатељској страни. Или јос горе, ако ниси са њима, ти си против њих.

Name

Бозе

25.09.2019 04:09

Брука да немозе веца бит Па зар није то требало дат Баји

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

25.09.2019 04:52

Бас ме цуди како нисте мени дали или неком мјестанину сто оре та поља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возац

25.09.2019 04:52

Мићо нисам дуго путовао аутопутем Сарајево-Тузла-Бијељина-Београд, па те молим да ми јавис колика је путарина????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2019 08:39

Нећеш ти то доцекат . Они који дочекају ће једном у години проћи да обиђу оно сто остане иза кад се одселе у мрске НАТО државе