Милова снаха пустила косу па заплесала на столу

Ђукановићи су на Светом Стефану уприличили раскошну свадбу Миловом сину јединцу Блажу и лијепој Милени Поповић, а право славље услиједило је када је стигла торта.

Забава 22.09.2019 | 09:36
Милова снаха пустила косу па заплесала на столу
Млада која није скидала осмијех са лица била је највеселија и није престајала са играњем, а присутне су одушевили сви детаљи, од музике, гала декорације, па све до младеначке торте на три спрата.

Част да отвори вече имала је група Хари Мата Хари.

Један детаљ посебно је привукао пажњу гостију, а то је младино расположење. Наиме, она је своју сведену пунђу распустила и расплела косу, а онда се у жару ритма попела на сто и заиграла. Млада је и у тој пози заносно блистала у необичној вјенчаници, која је више него очекивано откривала њене ноге, а око врата су јој били бисери.



Снајка Мила Ђукановића игра на столуФото: Инстаграм/Принтсцреен

Младенци су луксузно славље уприличили на Светом Стефану, а изабрали су  аранжмане у розе боји укомпонованих са бијелим тоновима, а званице су одушевили огромни букети ружа, као и необични детаљи на столовима и пажљиво осмишљена декорација.



На свадбеном весељу нашло се више од 440 званица, али је веома мали број гостију дошао на саму церемонију вјенчања. 



Госте који су пристизали на свадбу превозили су специјалним електричним возилима од главног пута до хотела и плаже. Блажо Ђукановић оженио се данас око 17 часова, а вјенчању је, укључујући најужи круг родбине, присуствовало само око 40 људи.

Међу званицама су били: Иван Брајовић, Веско Баровић, проф. др Веселин Вукотић, бизнисмени Вук Рајковић и Сава Грбовић, бивши градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић, новинарка Љиљана Благојевић, Зоран и Вукица Јелић, Далиборка Пејовић, Жарко Бурић, Горан Сито Ракочевић, Данило Дано Петровић, Дејан Савићевић, Мирослав Иванишевић, Петар Ивановић, Тарзан Милошевић, Мевлудин Нухоџић, Зоран Пажин, Гаврило Пајовић, Драган Брковић, Драган Бокан, Данијел Алибабић, Раденко Радојичић, Бранимир Гвозденовић, Миодраг Вуковић, Александар Богдановић, градоначелник Подгорице Иван Вуковић. На весеље су дошли и амбасадор Црне Горе у Србији Бранислав Мићуновић и Радмила Војводић.

 

Да подсјетимо, њих двоје се забављају годинама, а љубав су данас крунисали браком. Сви детаљи вјенчања држали су се у најстрожој тајности, а оно мало што се сазнало јесте да сватове забављају познати пјевачи по избору младенаца - популарна певачица из Београда и Бренина снајка Александра Пријовић, затим њен вјенчани кум Ацо Пејовић, Халид Муслимовић и секси сињорита Милица Павловић. 
 
(Агенције)  

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Реално

22.09.2019 09:20

Све лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

22.09.2019 12:41

Свадба ко свадба

Name

Сицилија...

06.10.2019 15:51

А и снајка се уклапа, попела се на сто! 100% права !

Name

Ништа нарочито

22.09.2019 17:09

Овдје у Семберији су свадбе раскосније и по 600 гостију, тако да то није нешто.

ОДГОВОРИТЕ