Milova snaha pustila kosu pa zaplesala na stolu

Đukanovići su na Svetom Stefanu upriličili raskošnu svadbu Milovom sinu jedincu Blažu i lijepoj Mileni Popović, a pravo slavlje uslijedilo je kada je stigla torta.

Zabava 22.09.2019 | 09:36
Milova snaha pustila kosu pa zaplesala na stolu
Mlada koja nije skidala osmijeh sa lica bila je najveselija i nije prestajala sa igranjem, a prisutne su oduševili svi detalji, od muzike, gala dekoracije, pa sve do mladenačke torte na tri sprata.

Čast da otvori veče imala je grupa Hari Mata Hari.

Jedan detalj posebno je privukao pažnju gostiju, a to je mladino raspoloženje. Naime, ona je svoju svedenu punđu raspustila i rasplela kosu, a onda se u žaru ritma popela na sto i zaigrala. Mlada je i u toj pozi zanosno blistala u neobičnoj vjenčanici, koja je više nego očekivano otkrivala njene noge, a oko vrata su joj bili biseri.



Snajka Mila Đukanovića igra na stoluFoto: Instagram/Printscreen

Mladenci su luksuzno slavlje upriličili na Svetom Stefanu, a izabrali su  aranžmane u roze boji ukomponovanih sa bijelim tonovima, a zvanice su oduševili ogromni buketi ruža, kao i neobični detalji na stolovima i pažljivo osmišljena dekoracija.



Na svadbenom veselju našlo se više od 440 zvanica, ali je veoma mali broj gostiju došao na samu ceremoniju vjenčanja. 



Goste koji su pristizali na svadbu prevozili su specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže. Blažo Đukanović oženio se danas oko 17 časova, a vjenčanju je, uključujući najuži krug rodbine, prisustvovalo samo oko 40 ljudi.

Među zvanicama su bili: Ivan Brajović, Vesko Barović, prof. dr Veselin Vukotić, biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, novinarka Ljiljana Blagojević, Zoran i Vukica Jelić, Daliborka Pejović, Žarko Burić, Goran Sito Rakočević, Danilo Dano Petrović, Dejan Savićević, Miroslav Ivanišević, Petar Ivanović, Tarzan Milošević, Mevludin Nuhodžić, Zoran Pažin, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, Danijel Alibabić, Radenko Radojičić, Branimir Gvozdenović, Miodrag Vuković, Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković. Na veselje su došli i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i Radmila Vojvodić.

 

Da podsjetimo, njih dvoje se zabavljaju godinama, a ljubav su danas krunisali brakom. Svi detalji vjenčanja držali su se u najstrožoj tajnosti, a ono malo što se saznalo jeste da svatove zabavljaju poznati pjevači po izboru mladenaca - popularna pevačica iz Beograda i Brenina snajka Aleksandra Prijović, zatim njen vjenčani kum Aco Pejović, Halid Muslimović i seksi sinjorita Milica Pavlović. 
 
(Agencije)  

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Realno

22.09.2019 09:20

Sve lopov do lopova.

ODGOVORITE
Name

MM

22.09.2019 12:41

Svadba ko svadba

Name

Sicilija...

06.10.2019 15:51

A i snajka se uklapa, popela se na sto! 100% prava !

Name

Ništa naročito

22.09.2019 17:09

Ovdje u Semberiji su svadbe raskosnije i po 600 gostiju, tako da to nije nešto.

ODGOVORITE