Брчко: Младић се удавио храном на рођендану

Двадесеттрогодишњи младић С. Р. из Бузекаре, села у источном дијелу Брчко дистрикта, синоћ је преминуо, највјероватније усљед дављења храном.  

Босна и Херцеговина 19.09.2019 | 14:52
Брчко: Младић се удавио храном на рођендану
Како је потврдило неколико очевидаца, друштво се окупило на прослави рођендана заједничког пријатеља у том селу, гдје је на трпези служена јагњетина, преноси РТВ ХИТ.

– У једном тренутку наш друг је забацио главу уназад и почео да добија плаву боју по лицу и врату. Мислили смо да му је позлило и изнијели смо га изван просторије те га положили на бок. Неко му је извадио језик и он је почео да дише, али је убрзо поново дошло до компликација, те смо позвали хитну помоћ – испричао је један од очевидаца који није желио да се открива његов идентитет. 

Како је потврђено из Ургентног центра Опште болнице Брчко пацијент је довезен мртав и највјероватније је издахнуо током транспорта.  Један од очевидаца је рекао да је од медицинских радника сазнао да су из грла младића извадили “два већа, несажвакана комада меса”.

Шеф Оперативно-комуникационог центра у брчанској Полицији Халид Емкић потврдио је да је полиција обавијештена о овом случају.

– С обзиром да је наступила смртна посљедица, полиција предузима неопходне мјере и радње како би утврдила све околности овог догађаја. За сада не могу потврдити да ли ће бити рађена обдукција – рекао је Емкић Хит телевизији.

(Српскаинфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

КОМШИЈА

19.09.2019 12:56

Ми смо народ за добар љекарски преглед???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

19.09.2019 13:40

Али проблем је сто нам доктори одлазе, а са докторима и народ.Теско да оно сто остане да це имати кога да прегледају.

Name

Ни основно знање

19.09.2019 16:23

Страсно, нко од присутних, а јос страсније ни медицинско особље да прузи помоц дављенику.

Name

гојазни

20.09.2019 04:43

Ја се још увијек нисам удавио храном али имам вишак килограма, јетрених ензима, црвених крвних зрнаца, хемоглобина и хематокрита али и мањак жучних путева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма не

20.09.2019 18:57

Није то само месо. Мишићи који учествују у транспорту хране не функционишу како треба. Не знаци да је он стрпао оба комада меса Једноставно један је стао док је гутао други. Најбоље је јести мекану храну и полако. Мој отац је послије удара ишао на снимање. Разни узорци хране се дају. Док он једе они снимају рентгеном. Он има дијагностицирану дисфагију. Једе дечију храну и миксану. Ја сигурно имам али блазу. Нема то везе с дебљином. Има пуно деце с том болесцу. Бити дебео је знак болести не хита и воље.

ОДГОВОРИТЕ