Глумац Никола Ђуричко: Враћам се у Србију

Глумац Никола Ђуричко, који се тренутно налази у Америци, огласио се на друштвеној мрежи Фејсбук и најавио свој повратак у Србију у новембру ради представе.  

Забава 19.09.2019 | 10:16
Глумац Никола Ђуричко: Враћам се у Србију
Како је објаснио, после писања београдслих медија да се са породицом сели у Америку, он је тренутно у Америци због неког посла. Ђуричко се, како је написао у посту, налази у Лос Анђелесу.

Подсетимо Никола је наводно узео годину дана неплаћено одсуство у Југословенском драмском позоришту, а ове информације челници позоришта нису потврдили.

"Не можемо да коментаришемо те наводе, то је приватност сваког глумца. Можемо само да прокоментаришемо његову глумачку каријеру, све даље не", рекли су из сектора који се бави односима са јавношћу. На питање коме у позоришту да се обратимо како бисмо сазнали да ли је Никола који је њихов члан наредну годину на неплаћеном одсуству, поручили су да не знају ко би могао да нам да такву информацију.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хмм

19.09.2019 10:02

Немој, нека те у Америци. Остани тамо гдје те воле и гдје си добро дошао :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запазен

19.09.2019 11:20

Глумио у филму земља крви и меда. Мозда сад снима наставак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цббнннн

20.09.2019 12:57

Ниси ни отисао, а вец се враца, нема леба без мотике нигде, а стомак крци. Није Америка, рај мој дјурицко. Али мислим да је зелео да се мало цује за њега, није га било, па ето фора селим за Америку

ОДГОВОРИТЕ