Glumac Nikola Đuričko: Vraćam se u Srbiju

Glumac Nikola Đuričko, koji se trenutno nalazi u Americi, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk i najavio svoj povratak u Srbiju u novembru radi predstave.  

Zabava 19.09.2019 | 10:16
Glumac Nikola Đuričko: Vraćam se u Srbiju
Kako je objasnio, posle pisanja beogradslih medija da se sa porodicom seli u Ameriku, on je trenutno u Americi zbog nekog posla. Đuričko se, kako je napisao u postu, nalazi u Los Anđelesu.

Podsetimo Nikola je navodno uzeo godinu dana neplaćeno odsustvo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ove informacije čelnici pozorišta nisu potvrdili.

"Ne možemo da komentarišemo te navode, to je privatnost svakog glumca. Možemo samo da prokomentarišemo njegovu glumačku karijeru, sve dalje ne", rekli su iz sektora koji se bavi odnosima sa javnošću. Na pitanje kome u pozorištu da se obratimo kako bismo saznali da li je Nikola koji je njihov član narednu godinu na neplaćenom odsustvu, poručili su da ne znaju ko bi mogao da nam da takvu informaciju.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hmm

19.09.2019 10:02

Nemoj, neka te u Americi. Ostani tamo gdje te vole i gdje si dobro došao :)

ODGOVORITE
Name

Zapazen

19.09.2019 11:20

Glumio u filmu zemlja krvi i meda. Mozda sad snima nastavak.

ODGOVORITE
Name

Cbbnnnn

20.09.2019 12:57

Nisi ni otisao, a vec se vraca, nema leba bez motike nigde, a stomak krci. Nije Amerika, raj moj djuricko. Ali mislim da je zeleo da se malo cuje za njega, nije ga bilo, pa eto fora selim za Ameriku

ODGOVORITE