Краћи застој у испоруци струје у Бијељини

- У дијелу Бијељине данас ће доћи до једночасовног застоја у испоруци електричне енергије за 5. 000 потрошача, најављено је из дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 19.09.2019 | 08:33
Краћи застој у испоруци струје у Бијељини
Застој ће трајати од 15.00 до 16.00 часова због реконструкције у трафостаници "Бијељина 1" која је у власништву "Електропреноса БиХ" и неопходних радова "Електро-Бијељине" на далеководу "Бијељина 2".

У овом термину електричну енергију неће имати потрошачи који се снабдијевају са далековода "Нови Млин", "РМК", "Димитрија Туцовића", "Крушевље", "Средњошколски центар", "Ново Село", "Индустрија 1", "Гојсовац 2", "Орао 2", "Пословница" и "Гојсовац".

Реч је о потрошачима у бијељинским улицама Рачанска, Комитска, Београдска, Живојина Мишића и припадајућим споредним улицама, као и у дијелу улице Димитрија Туцовића и дијелу насеља Крушевље.

Без електричне енергије ће од 15.00 до 16.00 часова биће и купци у насељеним мјестима Попови, Амајлије, Дијелови и Ново Село.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ас

19.09.2019 06:51

Свакодневно искљуцење електрицне енергије без надокнаде стете корисницима иако у уговорима стоји да електро дистрибуција је дузна 24 сата у дану испоруцивати електрицну енергију. Становниство плаца мјесецно сијалицно мјесто у пуном износу а електро дистрибуција никад не умањује рацуне, а камоли остету за фирме које у том периоду нису могле радити - производити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

19.09.2019 10:29

Фотка на поцетку говори висе него милион ријеци о каквом заостаком и примитивном друству се ради.

ОДГОВОРИТЕ