Kraći zastoj u isporuci struje u Bijeljini

- U dijelu Bijeljine danas će doći do jednočasovnog zastoja u isporuci električne energije za 5. 000 potrošača, najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 19.09.2019 | 08:33
Kraći zastoj u isporuci struje u Bijeljini
Zastoj će trajati od 15.00 do 16.00 časova zbog rekonstrukcije u trafostanici "Bijeljina 1" koja je u vlasništvu "Elektroprenosa BiH" i neophodnih radova "Elektro-Bijeljine" na dalekovodu "Bijeljina 2".

U ovom terminu električnu energiju neće imati potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Novi Mlin", "RMК", "Dimitrija Tucovića", "Кruševlje", "Srednjoškolski centar", "Novo Selo", "Industrija 1", "Gojsovac 2", "Orao 2", "Poslovnica" i "Gojsovac".

Reč je o potrošačima u bijeljinskim ulicama Račanska, Кomitska, Beogradska, Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama, kao i u dijelu ulice Dimitrija Tucovića i dijelu naselja Кruševlje.

Bez električne energije će od 15.00 do 16.00 časova biće i kupci u naseljenim mjestima Popovi, Amajlije, Dijelovi i Novo Selo.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

As

19.09.2019 06:51

Svakodnevno iskljucenje elektricne energije bez nadoknade stete korisnicima iako u ugovorima stoji da elektro distribucija je duzna 24 sata u danu isporucivati elektricnu energiju. Stanovnistvo placa mjesecno sijalicno mjesto u punom iznosu a elektro distribucija nikad ne umanjuje racune, a kamoli ostetu za firme koje u tom periodu nisu mogle raditi - proizvoditi.

ODGOVORITE
Name

Stojan

19.09.2019 10:29

Fotka na pocetku govori vise nego milion rijeci o kakvom zaostakom i primitivnom drustvu se radi.

ODGOVORITE